Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
typy spod ciemnej gwiazdy. » zapraszam.

Autor Wiadomość
RE: typy spod ciemnej gwiazdy.
Sprawdź:
za 13 min mecz

michal_1311, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2013.
W tym momencie kurs na Urugwaj 9,50, zaryzykuję.
Widzę mój kupon na Urugwaj +10.5 nie wszedł, no lipa.
Rozumiem niewielką różnicę ale 93-67 ? To co oni, po amputacji rąk grali ? Big Grin
Kanada miała niesamowitą skuteczność rzutów za 3 pkt Xpokerface po drugiej kwarcie było to bodajże 8/12. Drugą połowę grali już jak równy z równym, no ale na początku dali sobie za dużo rzucić i lipa Undecided
Cóż, trzeba myśleć coś nad kolejnymi typami.
Na dziś sporo ludzi, w tym mój znajomy proponuje postawić na Izrael z Anglikami, oczywiście jakiś handicap.
Tak też zrobiłem, dodałem do tego kolejny typ, mianowicie na wygraną naszego zespołu z Gruzinami. Smile
Co myślisz ?
EUROBASKET:

Polska - Gruzja
Typ: Polska -5,5 @1,95

Po prostu nie ma innej opcji. Aby walczyć o awans musimy wygrać, gdyż mamy ciężką grupę. A dzisiejszy przeciwnik jest z tej grupy najsłabszy. Mamy Gortata i Lampego - dwie wieże, które całkiem sprawnie ze sobą współpracują oraz kilku innych zawodników, którzy potrafią wejść pod kosz bądź rzucić za 3 pkt.

Izrael - Wielka Brytania
Typ: Izrael -16 @1,90

Hiszpania - Chorwacja
Typ: Hiszpania -12,5 @1,90

Finlandia - Turcja
Typ: powyżej 151.5 @1,90

Na dziś tyle.
Zapraszam do współpracy (typy live, ciekawe przedmeczówki)
Kontakt PW.
jeżeli można kilka zdań

co do overu u Turków to sam to gram z tym, że mam linie 150.0

odnośnie handi hmm trzeba pamiętać, że to pierwsze mecze i może nie grać wszystko jak powinno aczkolwiek typów nie neguję. Myślę, że Pejsy gładko pokonają Angoli ale czy aż taką różnicą? To samo przy Hiszpanii, ja bym bardziej stawiał na 8-10 punktową wygraną Hiszpanów ale wcale mnie nie zdziwi jak wygrają i >12

Polacy, trzymam kciuki, niby pewna wygrana ale wiadomo jak bywa. Ja bym polecił under 150,5

Lokata lepsza niż w banku?!

Sprawdź!

http://zarabiam.com/Temat-Inwestuj-u-Rhaegara-77528
Polska 0/5 z wolnych, 0/3 za 3 pkt, brak zbiórek ... szkoda słów
niestety.. Może w drugiej połowie ruszą.. Jak narazie wychodzi na to, że wszedłem, napisałem i przyniosłem pecha aczkolwiek po to w sumie wątek by dzielić się opiniami.

Lokata lepsza niż w banku?!

Sprawdź!

http://zarabiam.com/Temat-Inwestuj-u-Rhaegara-77528
Dobrze zrobilem nie grajac niczego, 1 dzien, wiadomo, zawsze sa niespodzianki i obstawianie jeszcze do tego z - handicapami to loteria, niewiadomo tak naprawde w jakiej formie sa zawodnicy
Wątek zamknięty