(14-04-2012 12:32)Nikodemsky napisał(a): Uwielbiam ten negatywny ton w dyskusjach...
Twoja argumentacja dot. kont WP mija się z celem, gmail co prawda jest w tej chwili najpopularniejszym dostawcą e-skrzynki, jednak google nie ma monopolu na to, więc każdy może korzystać z czego tylko chce, czy jest to WP, Onet, PF czy cokolwiek innego,
oczywiscie że każdy może, ale co do wp to poczytaj niżej
(14-04-2012 12:32)Nikodemsky napisał(a): co do szybkości dostawania linka weryfikacyjnego lub jego kompletny brak - jest to błąd w oprogramowaniu wazzub, wina nie leży w żadnym stopniu po stronie userów, jeśli faktycznie wydali na to kupę kasy, to moim zdaniem jest to wielki FAIL z ich strony, skoro nie potrafią zatrudnić odpowiednich programistów(która profesjonalna firma może pozwolić sobie na takie błędy?),
co ty człowieku wygadujesz...... błąd w oprogramowaniu wazzub??
Nie przyszło Ci do głowy że WP (najdebilniejszy polski portal) może po prostu całkowicie blokować linki !! Tak, tak właśnie jest. Potrzebujesz dowodu? Proszę bardzo. To jest info jakie dostałem po wysłaniu odpowiedzi na pytanie zadane na stronie wazzub-polska.com :
Uploaded with
ImageShack.us
Jeśli moja wiadomosć nie przeszła, to myślisz że puścili by maila z linkiem??
Nalezy tu też dodać że nie od razu tak było ponieważ wp na początku puszczała linki weryfikacyjne . Mam w swojej I generacji 137 ludzi i sporo ludzi z adresami WP.PL. Większość z nich
nie ma potwierdzonego konta !!
Ostatnia osoba z adresem wp.pl której udało się potwierdzić konto rejestrowała się 05.02.2012 .
Dodam jeszcze kolejną rzecz, przy okazji mowy o tym.
Na nowej stronie wszyscy którym nie udało się potwierdzic wcześniej konta, będę mogli to zrobić bez linka weryfikacyjnego!!
Jak to zrobić , dowiemy sie juz niedługo.
(14-04-2012 12:32)Nikodemsky napisał(a): co do CSS, było to tylko nawiązanie do błędu w arkuszu, skoro powierza się komuś do zrobienia witrynę, a wygląda jak wygląda to wnioski się same nasuwają... Era internetu w której wygląd nie liczył się już dawno minęła, to nie jest gra gdzie liczy się fabuła i miodność - to ma przyciągać uwagę, nie odpychać, każdy doświadczony webmaster(nie tylko, każdy z branży marketingu www powie to samo) wie że tak to działa
Tak, masz rację. Ale uwierz mi że byłem( do wczoraj) w patowej sytuacji i nie mogłem nic z tym zrobić. Szukam właśnie osoby która będzie mogła to poprawić.