Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
macie ochote jeszcze zakladac konta? chcecie sie zapisywac pode mną ? oczywiscie tak jak u poprzednikow co 5 konto dla mnie :-) moze warto jeszcze sprobowac :-D o ile poprzednicy sie zgadzają :idea:
Ja się zgadzam ale dzisiaj nie mam czasu na zakładanie kont,ale jutro rano bede mogła :idea: Ale mattys5 załóż osobny temat,bo tu sie ciasno robi :idea: :-)
mala1969 napisał(a):Ja się zgadzam ale dzisiaj nie mam czasu na zakładanie kont,ale jutro rano bede mogła :idea: Ale mattys5 załóż osobny temat,bo tu sie ciasno robi :idea: :-)
nom bardzo chetnie bym zalozyl takie cos, ale tylko dzis byscie mogli sie zapisywac i bym zlecil od razu bo jutro i w niedziele mnie nie bedzie bo jade w Karkonosze :idea:
no nic.. najwyzej kiedy indziej zaloze jesli bedą jeszcze chetni.. :-)