Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Last Man Standing - Ewhoring

Autor Wiadomość
RE: Last Man Standing - Ewhoring
Sprawdź:
Żaden "kolega".
Nie mogę się doczekać aż znowu nas "odwiedzi".
Szkoda, że pewnie pod nowym nickiem i poradnikiem Smile
Glosy: michalina96 (+1)
Kazdy zarabia jak chce. Nie wiem po co te dyskusje na temat moralnosci metody zarobku. Placa - dostaja co chca = kazdy zadowolony.

Chcialem zalozyc dziennik afiliacji ale zaraz mi ktos zarzuci chec sprzedazy mentoringu, a pytania o to by na pewno byly ze wzgledu na zarobki Sad
Glosy: michalina96 (+1), Ropsont (+2)
(29-11-2021 09:53)Bidbar96 napisał(a):  Kazdy zarabia jak chce. Nie wiem po co te dyskusje na temat moralnosci metody zarobku. Placa - dostaja co chca = kazdy zadowolony.

Czymś innym jest metoda zarobku, który działa i przynosi zysk obu stronom, tzn. "przedsiębiorcy" i "klientowi", a czymś innym opowiadanie o tym, że ma się metodę, pokazywanie spreparowanych screenów, sprzedawanie mentoringu, kiedy samemu umie się tylko ładnie opowiadać itd. W kilku poprzednich wiadomościach to właśnie ta druga opcja została tu omówiona i trudno nazywać zwykłe oszustwo czy naciąganie "metodą". Jeśli autor (czego nie wiem) rzeczywiście kłamie w tym dzienniku to nie tłumaczmy tego "każdy zarabia jak chce", bo w tym przypadku kolega wyżej nie dostałby tego co chce i z mentoringu zadowolony byłby tylko mentor.

Gravitronik, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2019.
Piszecie że nie miał wiedzy, tylko gadał i gadał, to może pokażcie jakieś screeny na dowody tego? Bo pisać każdy może bez podparcia tego jakimś dowodem. Napewno chętnie każdy zobaczy jeżeli to prawda, co za problem?
Glosy: zelma29 (+1)
...
Było naprawdę zalecane aby farmazoniarze przestali się udzielać w tym temacie, tworząc bezsensowny offtop niczym Gazeta Wyborcza. Smile
Glosy: michalina96 (+1), zelma29 (+1), patttson (+1), PanJakup (+1)
Szkoda,że tak sie skończyło.. Big Grin
Ale gównoburza ? nauczcie się że to internet prawdy jest w nim z 2%. Nie można ufać nikomu większość w ciula wali nie ważne czy żeby zepsuć komuś wizerunek czy żeby się dorobić. Puste oszczerstwa wiadomo ile są warte ale też nie można wierzyć tu w nic screeny zawsze mogą być sfałszowane nikt nie udowodni. Po co sie denerwować jak można olać ?
Nie spodziewalbym sie ze Shuqi leci w kulki. No cóż, kazdy robi to co lubi, ja mimo wsyzstko zostaję przy e-whoringu Big Grin i nie mam zamiaru bawić się w poradniki.

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
Glosy: michalina96 (+1), zelma29 (+1), eciver (+1)
Cześć wszystkim.

Moje tymczasowe ograniczenie dostępu do konta, wywołało totalny chaos w tym wątku. Jak wiadomo, najlepiej obgaduje się nieobecnego(jak te stare mohery na ławce pod blokiem).

Wkrótce odniosę się do tego co zostało poruszone w moim dzienniku oraz tego, co przez ostatni czas się działo.
Wątek zamknięty