Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(18-01-2020 12:08)kolorpurpury napisał(a): Dokładnie, obecne naliczenia są nastawione na bardzo długoterminowy zwrot, bo rzucają mniej więcej tyle ile zarabiają na grach, markecie itp.
Jedyne co można próbować robić żeby przyspieszyć zwrot to handlować punktami BAP na markecie.
Sam właśnie zacząłem próbować i czekam na spadki, mam nadzieję, że jeszcze spadnie to będę jakieś 120k BAP do przodu (teoretycznie 60$ z naliczeń).
Próbuję z 1500000 BAP bez dopłacania dojść do 3 mln i zacząć już powoli wypłacać. Na razie dobiłem do 2100000, sprzedałem sporo i mam ustawione kupno tak by mieć ponad 2300000.
Wszystko bez dokładania ani złotówki i bez poleconych (mam może dwóch aktywnych ale są na niskim poziomie więc 1$ obecnie z nich to jakieś 3 miesiące jak nie dłużej.
Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
A jak długo tam działasz?
Praktycznie od początku. Zainwestowałem mniej więcej w 1500000 BAP (około 650$)