Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
AppLike Szybkie $$$ (fullauto) » Aplikacja Android

Autor Wiadomość
RE: AppLike Szybkie $$$ (fullauto)
Sprawdź:
(24-05-2017 11:55)bimbrownik napisał(a):  
(21-05-2017 18:46)piotrekHH napisał(a):  U mnie cos chyba nie dziala. Zarejestrowalem z refa. Pogralem troche . Uzbieralo sie 8,5k i stoi. Gra chodzi a punkty nie leca;/ MIal ktos tak?
Czy punkty były liczone i nieliczone w tej samej aplikacji?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dokladnie tak. Przez pewien czas nalicza a potem naliczanie staje.
Ogolnie to juz sie nie oplaca. Stawka mCoins drastycznie spadla Tongue
oplaca sie to nadal? bo widze ze chyba nie
Ile $ można na tym wyciągnąć przez miesiąc?
Nie warto, tyle bawienia za kilka złotych, to już lepiej pójść na żebry pod kościół Jerk2
(11-06-2017 23:16)Itachi198 napisał(a):  Nie warto, tyle bawienia za kilka złotych, to już lepiej pójść na żebry pod kościół Jerk2

Połowa serwisów na tej stronie jest mniej opłacalna niż szybki wypad pod kościół.
Jak ktoś zbiera na liony i top chipsy to może jeszcze coś wyciągnie z tej apki.
Nie oszukujmy się jednak, było to wiele bardziej opłacalne na początku istnienia aplikacji.
Na ten moment osoby które chcą dołączyć niestety się spóźniły i nie wyciągną tego co można było.
Podbijam temat. Gdyby ktoś chciał wiedzieć jak, to zarabiam średnio 5 zł dziennie na tym. Nie wiem czy to zgodne z regulaminem, ale wolałbym powiedzieć na priv, bo nie mój temat, a nie chcę też, żeby zaraz usunęli ten sposób.
(26-06-2017 22:06)TheDragonnis napisał(a):  Podbijam temat. Gdyby ktoś chciał wiedzieć jak, to zarabiam średnio 5 zł dziennie na tym. Nie wiem czy to zgodne z regulaminem, ale wolałbym powiedzieć na priv, bo nie mój temat, a nie chcę też, żeby zaraz usunęli ten sposób.

poszło PW
Applike już działa Smile
Już normalnie dostaje się mcoinsy Smile
Takie szybkie info
Tragedia, to coś wogóle nie nalicza punktów XD
Nawet 2 zł nie da się wyciągnąć (przynajmniej u mnie).
Nie wiem czemu ale za granicą chwalą apkę także nie wiem co o tym sądzić.
Też macie z nią taki problem Lol?
Wątek zamknięty