Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania
Poczekaj do końca miesiąca, wtedy zazwyczaj kończy się okres rozliczeniowy za poprzedni miesiąc.
Najlepsze znane mi sieci w tej branży: Money2Money, System Partnerskie - Bankier, eBrokerpartner (choć tej sieci jeszcze tak dobrze nie przetestowałem)..
(11-08-2017 08:51)wrzochal11 napisał(a): Poczekaj do końca miesiąca, wtedy zazwyczaj kończy się okres rozliczeniowy za poprzedni miesiąc.
Najlepsze znane mi sieci w tej branży: Money2Money, System Partnerskie - Bankier, eBrokerpartner (choć tej sieci jeszcze tak dobrze nie przetestowałem)..
ebrokera nie polecam, sam zrobilem tam 5 wniosków na starcie poprawnie i zaliczyli tylko 2
Dzięki za informacje, będę uważał
Każda sieć ma swoje plusy i minusy, ale prawidłowe zliczanie wniosków to podstawa, np. eBroker ma ciekawy program poleceń i ma za kilka produktów naprawdę wysokie stawki.
(27-08-2017 14:28)Szeejdi napisał(a): Hej
Czy od zarobkow na Comperii trzeba odprowadzac podatek czy Firma zrobi to za nas?
Pozdrawiam
Szeejdi - trzeba odprowadzać samodzielnie, masz opcję podatku normalnego 18% lub ryczałtowego 8,5% (żeby skorzystać z ryczałtowego to trzeba to zgłosić do US, że chcesz się takim podatkiem rozliczać itp).
Bardziej szczegółowo masz to opisane na tej stronie: http://wirtualnyhajs.pl/jak-rozliczac-si...tnerskich/
(27-08-2017 18:01)Szeejdi napisał(a): Rozumiem aczkolwiek jesli zarobie 1000 zł co łapie się w kwocie wolnej od podatków to nic z tym robic w us nie muszę.
Szeejdi jeśli nie masz umowy o pracę i w danym roku podatkowym twoim jedynym dochodem 'na papierze' był ten 1000zł, to na rozliczeniu wpisujesz, że tyle zarobiłeś z 'dochody inne' i nie zapłacisz od tego podatku i tak, bo kwota wolna to coś ok 3000zł
(27-08-2017 18:45)adrian018 napisał(a):
(27-08-2017 18:01)Szeejdi napisał(a): Rozumiem aczkolwiek jesli zarobie 1000 zł co łapie się w kwocie wolnej od podatków to nic z tym robic w us nie muszę.
@[Szeejdi] jeśli nie masz umowy o pracę i w danym roku podatkowym twoim jedynym dochodem 'na papierze' był ten 1000zł, to na rozliczeniu wpisujesz, że tyle zarobiłeś z 'dochody inne' i nie zapłacisz od tego podatku i tak, bo kwota wolna to coś ok 3000zł