Zarobki z dwóch ostatnich dni.
Clixsense:
W sumie dwie ankiety i sporo tasków ( min. wczoraj wieczorem banalne za bodajże 0,17$ jeden). W ostatnie dwa dni zdołało się uzbierać-
14,63$.
Suby:
Leadmore- w sumie
42zł
Zysk na czysto z dwóch dni-
25,13$ = 100,52zł
Podsumowanie marca

Jest to mój trzeci pełny miesiąc działania w clixsense i miesiąc jak na razie najbardziej owocny. Udało mi się uzbierać-
241,15$ Prawie 1000zł z buxa- jestem naprawdę bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że zmiana pracy ,,realnej" nie przeszkodzi mi osiągać równie fajnych wyników w kwietniu i następnych miesiącach. Tfu, odpukać
Co do subów, na leadmore zacząłem działać 8 marca. Od tego czasu zarobiłem-
435zł. Zarobki jak na razie ze spamu, planuję jednak stronkę oraz FP na facebooku z wykupioną reklamą, poczekam jednak parę dni na wyjaśnienie te całej sytuacji w świecie subSMS.
Z innych rzeczy zarobiłem
20,62$ w hivemicro, czekam aż będzie można na tej platformie znowu sensownie pracować ( czas ładowania się obrazków i błędy były nie do zniesienia) i prawdopodobnie wrócę, żeby dorobić te 20-40$ miesięcznie.
Wpadło też
50zł z opinie.pl. Zarejestrowałem sie tam szczerze mówiąc żeby sprawdzić czy idzie coś wyciągnąć. 50zł drogą nie chodzi a nakład pracy był naprawdę minimalnym. Do tego w odróżnieniu od clisense ankiety nie znikają i nie może nas z nich wywalić. Jeżeli ktoś chce dorobić sobie jakieś drobniejsze pieniądze to daję refa:
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76210423
W sumie w marcu udało mi się zarobić z internetu-
383,02$ = 1532,08zł. Wydaję mi się, że całkiem nieźle

Sumując z wypłatą z pracy ,,realnej" wychodzi fajna sumka