Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(08-02-2016 14:21)bloger napisał(a): W sumie dłuższe zamykanie paczek powinno wydłużyć żywotność programu...
Ale mogliby coś w końcu zrobić z prowizjami, bo na razie to są, ale tak jakby ich nie było.
jeśli coś się obiecuje to powinno się tych obietnic trzymać. Jasne było, że paczki za 1$ po 1 dniu wracają w 120%...
Żywotność to jedno...ale myślę, że administrator powinien uważać na to co mówi
mnie powoili zaczyna to denerwować bo zamiast naprawiać błedy te które są to oni zabieraja sie za prace nad czymś innym.
Czysty przykład jest problem z naliczaniem i duzo uzytkownikow domaga sie wkoncu mozliwosci kozystania z zarobku na poleconych i co za tym idzie ? nic zamist wziasc sie za to oni pracują na membership planem no poprostu to jest olewanie zastanawiam sie czy nie wycofac sie z tego programu
Na bilet wysłany do supportu w sprawie naliczeń z refa dostałem odpowiedź że zapewniają że w tym tygodniu zostanie dodane wymiana tych środków za równo na cash balance jak i repurchase
Więc spokojnie powoli się robi. A co do naliczeń to faktycznie mogli by się postarać i obietnic dotrzymać.
siemka doszła mnie wiadomosc że naliczenia wróca lada chwila jak tylko admin wprowadzi zapowiadany ugrade z membershipem , co za tym idzie sami mozecie sie domysleć
moje wnioski im bedzie sie chciało szybsze naliczenia tym drozszy plan bedzie trzeba kupic ale to dobry krok w strone czasu dla projektu bo gdyby naliczenia były ciagle takie jak na poczatku to stronka by padła po miesiacu
Hej,
Pytanie zielonego. Zarejestrowałem się ale nic nie wpłaciłem, jakiś miły Pan zarejestrował się z mojego refa, i w Commission Earnings mam 1 $. Chciałem kupić paczke za dolara w buy ad shares ale nie umie. Czy ja tego dolca mogę jakoś spożytkować , a jeśli tak to gdzie , bądź jak ?
dzięki , trzymajcie się
(09-02-2016 20:32)znikad napisał(a): Hej,
Pytanie zielonego. Zarejestrowałem się ale nic nie wpłaciłem, jakiś miły Pan zarejestrował się z mojego refa, i w Commission Earnings mam 1 $. Chciałem kupić paczke za dolara w buy ad shares ale nie umie. Czy ja tego dolca mogę jakoś spożytkować , a jeśli tak to gdzie , bądź jak ?
dzięki , trzymajcie się
na ta chwile nie mozna skozystać z commisions earnings podobno admin nad tym pracuje no ale ja opuszczam temat wycofałem sie z serwisu