Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting]
(06-09-2015 23:30)szyweg napisał(a): @up Jak bym miał jakiś działający... Mam 3 różne z czego jeden kupny i wszystkie walą potwierdzeniem polubienia/udostępnienia.
Ale to się zmieniło teraz niedawno czy jak? +- jeszcze 3-4 tyg temu normalnie bez potwierdzenia szło.
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting]
(06-09-2015 23:52)kuba48 napisał(a):
(06-09-2015 23:30)szyweg napisał(a): @up Jak bym miał jakiś działający... Mam 3 różne z czego jeden kupny i wszystkie walą potwierdzeniem polubienia/udostępnienia.
Ale to się zmieniło teraz niedawno czy jak? +- jeszcze 3-4 tyg temu normalnie bez potwierdzenia szło.
Tak, nie dawno fejsik zmienił funkcję "poleć" i viralki przestały działać (czy jakoś tak) nie wiem dokładnie o co tam chodziło ale po prostu albo już nie działa albo działa i wymaga potwierdzenia.
Szyweg, ten facebook ostatnio cały czas coś miesza, ale wystarczy poczekać tydzień i znowu ktoś wykombinuje jak to obejść
Co do samego poradnika, przyda się, zwłaszcza dla początkujących, leci rep