Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Intellashares » platforma reklamowa z bonusowym planem RevShare od 17.02.15

Autor Wiadomość
RE: INTELLASHARES - od 17.02, BONUSY
Sprawdź:
Automatyczny Re-purchased będzie jednak dopiero jutro najprawdopodobniej dostępny. Chwilowo go zawiesili.
Początek ale jakiś idzie szkoda że nie ma żadnego przyspieszenia i klikających Big Grin tu macie mój screen po prawie 2 dniach Big Grin
Jak macie jakieś pomocne rady to możecie pisać na priv będę wdzięczny Tongue
[Obrazek: image.jpg]
Drekker
Nie potrzebnie kupowałeś upgrade. Chyba że masz zamiar jeszcze sporo wpłacić. Upgrade generalnie kupuje się jak ma się 100 aktywnych paczek by móc mieć ich więcej(bez upgradu nie można mieć ponad 100 aktywnych paczek). Tak to miałbyś za 10$ 4 paczki więcej, no ale już trudno.
Wykorzystaj kredyty z paczek, tworząc swoją reklamę bo jest to obowiązkowe.

PS. było się rejestrować z mojego reflinku dostałbyś co najmniej na darmową paczkę Jerk2
wiadomo o której będzie dostępna funkcja automatycznego reinwestowania?

telefonowykoks, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2015.
Daniello95
Wiem mój błąd mam nadziej że odzyskam i coś zarobie Tongue a Może wiesz ile da się zarobić z jednej paczki czy to 3.25$ czy więcej?Tongue
Z jednej paczki jest 3.25$ i ani centa więcej, trzeba pamiętać, że min do wypłaty to 20$.
Drekker
Z jednej paczki mamy zwrot 130% czyli 3.25$.

Auto Re-purchased już jest dostępny. Można sobie go ustawić w zakładce "FINANCE". Na razie tylko raz na dzień będzie on automatycznie kupował za nas paczki o godzinie 18.
Nawet raz na dzień jest to dobra funkcja.
Jak ktoś np. nie będzie mógł przez tydzień korzystać z internetu, może sobie wykupić SURF FREE PLAN na tydzień, ustawić sobie automatyczny re-purchased i po tygodniu może mieć miłą niespodziankę na koncie Smile
Jednak znowu auto re-purchase zostało wyłączone.. powróci ono dopiero jak zrobią tak, aby co 30 minut reinwestowało automatycznie nasze środki.
Ktoś chętny pomóc mi w ogarnięciu tego?
Szykuję się przebudowa strony Smile.

tronjheim, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2012.
Wątek zamknięty