Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Odnowienia » Opóźnienia odnowień, temat związany z odnowieniami

Autor Wiadomość
RE: Odnowienia
Sprawdź:
U mnie jakaś połowa odnowień wpadła , a u was jak ?
Oj ja musze przenieśc na leadmore połowa wpadła tylko
Przecież dalej wpada

bokowski, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
U mnie w porządku wpadają.
A tak btw. dziwicie się że w poniedziałki macie mniej wyświetleń a w niedzielę więcej. Przecież w weekend zawsze więcej ludzi siedzi przy komputerze...
(02-02-2015 19:11)BobBudowniczy64 napisał(a):  U mnie w porządku wpadają.
A tak btw. dziwicie się że w poniedziałki macie mniej wyświetleń a w niedzielę więcej. Przecież w weekend zawsze więcej ludzi siedzi przy komputerze...

Tak co ty nie powiesz, tylko to co ja promuje, nie ma nic wspólnego z tym kto kiedy i gdzie siedzi.Wiadomo że w weekend przed kompem przesiada więcej osób niż zwykle ale ja nie oczekuje tego, żeby ciągle siedzieli i wysyłali mi SMS, ale co mam powiedzieć w sytuacji w której mam 3x mniej wyświetleń niż w niedziele, chodź jeszcze dzień się nie skończył i wszytko może się zdarzyć, i nawet odnowienia mogą jeszcze wpadać do 2 rano, na co liczę, bo jak tak się ten dzień skończy to będzie lipa Sad
Btw Screen z niedzieli, poniedziałku i wtorku
:
[Obrazek: weekend.jpg]
I jeszcze jedno co do Eforsy Panie suchy0001 To wybacz ale jesteś głupi, że to zrobiłeś, bo ja żyłem i można powiedzieć że nadal żyję z samych odnowień co poniedziałek i w styczniu zarobiłem, uwaga : 7318 zł Big Grin a nie sądzę że ty na tym za przeproszeniem pożal się boże serwisem Leadmore.pl(zalicza nawet jak się ma puste konto; LOL) zarobiłeś chodź połowę tego co , a nawet jeśli to musiałeś ciężko na to pracować,a ja wręcz przeciwnie nie musiałem robić nić (Wystarczyło Pracować w grudniu i pod koniec listopada), żeby efekty były jakie sąLol. Dlatego mogę powiedzieć ze 100% pewnością że Eforsa to najlepszy Program partnerskiHeart i nie mam zamiaru go zmieniać, chodź kilka programów wymaga modernizacji,ale to już swoją drogą
(02-02-2015 19:39)Jojek89 napisał(a):  
(02-02-2015 19:11)BobBudowniczy64 napisał(a):  U mnie w porządku wpadają.

Tak co ty nie powiesz, tylko to co ja promuje, nie ma nic wspólnego z tym kto kiedy i gdzie siedzi.Wiadomo że w weekend przed kompem przesiada więcej osób niż zwykle ale ja nie oczekuje tego, żeby ciągle siedzieli i wysyłali mi SMS, ale co mam powiedzieć w sytuacji w której mam 3x mniej wyświetleń niż w niedziele, chodź jeszcze dzień się nie skończył i wszytko może się zdarzyć, i nawet odnowienia mogą jeszcze wpadać do 2 rano, na co liczę, bo jak tak się ten dzień skończy to będzie lipa Sad
Btw Screen z niedzieli, poniedziałku i wtorku
:
[Obrazek: weekend.jpg]
I jeszcze jedno co do Eforsy Panie suchy0001 To wybacz ale jesteś głupi, że to zrobiłeś, bo ja żyłem i można powiedzieć że nadal żyję z samych odnowień co poniedziałek i w styczniu zarobiłem, uwaga : 7318 zł Big Grin a nie sądzę że ty na tym za przeproszeniem pożal się boże serwisem Leadmore.pl(zalicza nawet jak się ma puste konto; LOL) zarobiłeś chodź połowę tego co , a nawet jeśli to musiałeś ciężko na to pracować,a ja wręcz przeciwnie nie musiałem robić nić (Wystarczyło Pracować w grudniu i pod koniec listopada), żeby efekty były jakie sąLol. Dlatego mogę powiedzieć ze 100% pewnością że Eforsa to najlepszy Program partnerski i nie mam zamiaru go zmieniać, chodź kilka programów wymaga modernizacji,ale to już swoją drogą
Kolego gdybyś wiedział ile zarabiam to plakałbyś mi na pw i prosił a wręcz błagał o pomoc i rady.
Nie jestem głupi a zmadrzałem czego i Tobie życzę.
Nie powiedziałem nigdy,że eforsa jest do dupy czy coś w tym rodzaju.Po prostu na ten moment zostaje lekko w tyle.
Pamiętaj najlepsi nie chwalą się swoimi pensjami Smile

Tapatalk xperia z2
W dupie mam ile zarabiacie to temat do odnowień a jak co tydzień dzień się nie skończył a już płacz że nie ma wszystkich odnowień
(02-02-2015 20:30)JustinTime napisał(a):  W dupie mam ile zarabiacie to temat do odnowień a jak co tydzień dzień się nie skończył a już płacz że nie ma wszystkich odnowień
Kiedyś spływały do 14 i jakoś tłumaczenia 24 godzinne nie były potrzebne

Tapatalk xperia z2
Zdajesz sobie sprawę z tego że to może być niezależne od nich?
(02-02-2015 20:35)JustinTime napisał(a):  Zdajesz sobie sprawę z tego że to może być niezależne od nich?
Wiem,że to niezależne od nich Smile
Tak czy inaczej nie idą do przodu z niczym,na maile nie odpisują.
Eforsa przestała być szanujacym się serwisem.
Jedyne co dobre to szybka wręcz błyskawiczna wypłata Wink

Tapatalk xperia z2
Odpowiedz