Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odp: Wasze Zarobki Fc ! [Dziennie, Miesięczne, Alltime'owe]
No to w takim razie wyjasnij mi dlaczego w grudniu przy takich statach dziennych, byl jeden lead conajmniej ?.
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
RE: Wasze Zarobki Fc ! [Dziennie, Miesięczne, Alltime'owe]
(12-01-2014 00:04)asiorek napisał(a): No to w takim razie wyjasnij mi dlaczego w grudniu przy takich statach dziennych, byl jeden lead conajmniej ?.
Wyjaśniam : FART
Chyba że to była super nisza ale już nie jest super i nie potrzebują Francuzy ;P
RE: Wasze Zarobki Fc ! [Dziennie, Miesięczne, Alltime'owe]
(12-01-2014 13:37)szybkikwit napisał(a):
(12-01-2014 00:04)asiorek napisał(a): No to w takim razie wyjasnij mi dlaczego w grudniu przy takich statach dziennych, byl jeden lead conajmniej ?.
Wyjaśniam : FART
Chyba że to była super nisza ale już nie jest super i nie potrzebują Francuzy ;P
Nie wydaje mi się, żeby to był fart, bowiem miałem taką samą sytuację. Teraz konwersja drastycznie spadła. Więc coś w tym musi być.