Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Poprosiłem znajomego żeby spróbował mi nabić leada dla testu. Oczywiście PIN wpisany na stronie, kasa z konta zabrana a leada jak nie było tak nie ma. Nie ma możliwość żeby nie było kasy na koncie bo ma abonament. Ja się pytam gdzie mój lead?
w kieszeni eforsy
PS: Są jakieś opóznienia MT Free? bo tragicznie wpada
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-2015 20:51 przez SokoleOko.)
Prosimy o szczegóły na email: [email protected] z dopisaniem, że pisali Państwo na tym forum.
* Państwa numer telefonu z którego wykonano aktywację
* Jaki model płatności?
* Jakie wiadomości zwrotne otrzymano?
Sprawdzimy gdzie wystąpił problem.
Czekamy na kontakt celem wyjaśnienia i rozwiązania.
(20-01-2015 17:01)SokoleOko napisał(a):
(20-01-2015 16:47)Voldir napisał(a): @[eforsa]
Poprosiłem znajomego żeby spróbował mi nabić leada dla testu. Oczywiście PIN wpisany na stronie, kasa z konta zabrana a leada jak nie było tak nie ma. Nie ma możliwość żeby nie było kasy na koncie bo ma abonament. Ja się pytam gdzie mój lead?
w kieszeni eforsy
PS: Są jakieś opóznienia MT Free? bo tragicznie wpada
[fullhd i inne programy z filmami] - nie działa umieszczenie playera w iframe na stronie www. testowane na wordpress i na zwykłym pliku .htm
Zróbcie coś z tym