Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Czy wypłaty są robione na bieżąco ? Bo czytałem, że istanter miał ostantio jakieś problemy a nie chce mi sie przewalać cełego wątku.
(11-04-2014 11:00)Instanter.pl napisał(a):  
(10-04-2014 17:17)Placuuh napisał(a):  Powtórzę zapytanie- Czy video player będzie jeszcze u Was dostępny?

Gdyż naraża nas na 6 cyfrowe kary, a wydawców na konflikt z prawem.

(10-04-2014 20:03)Hercik napisał(a):  Instanter.pl
Napisałem do was maila w ważnej sprawie czekam na odpowiedź mam nadzieję że mnie nie zawiedziecie Smile

Hercik na maile odpiszemy jak tylko się uporamy z bazą danych. Zauważ, że teraz serwis działa bez zarzutów. Chcielibyśmy aby tak zostało. Panel administratora jest uzależniony od bazy danych (w tym wypłaty, zmiany stawek itp.) dlatego też chcemy uporać się najpierw z tym następnie przystąpimy do e-mailingu. Smile
Okej nie ma problemu czekam cierpliwie na odpowiedź Smile
(11-04-2014 11:16)luxiorsan napisał(a):  Czy wypłaty są robione na bieżąco ? Bo czytałem, że istanter miał ostantio jakieś problemy a nie chce mi sie przewalać cełego wątku.

wypłata będzie do 10 maja! A wypłaty są robione do każdego 10 dnia miesiąca
Wam tez nie zlicza leadów? Wczoraj konwersja 4 %.caly tydzien mialem ponad 3 % codziennie ta samą metoda a dzis nagke 0.36....co jest
u mnie wczoraj nic, za to dzisiaj leci Big Grin 16,67% konwersja ;D Instanterze, kiedy możemy się spodziewać końca prac, pojawienia się kafelków na głównej ? Smile

pablo123, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2012.
U mnie konwersja 30% na 4 wejscia 3 ledy nie wiem o co kamanRolleyes
a z kąd brać zdjęcia?? do spamu na FB żeby nie ponieść żadnej konsekwencji prawnej??
Odp: instanter.pl Subskrybcja SMS
konsekwencje prawne i tak poniesiesz z tytułu spamu Wink

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

casualsprojects, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2013.
Glosy: Hrustus (+1)
czyli spam jest nielegalny ?????
grozi coś za to?
i czy takie zdjęcie mogę wklejać bez obaw??

Załączone pliki Obrazki

(11-04-2014 14:26)COLIBER98 napisał(a):  czyli spam jest nielegalny i może do mnie policja zapukać?????

Tak, grozi Ci od 15 do 25 lat więzienia. Jeśli spamujesz, to policja zapuka lada dzień. Sprawy typu spam na facebooku to teraz priorytet dla policji.

Big Grin Big Grin
Odpowiedz