Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Od "zera" do miliardera?

Autor Wiadomość
RE: Od "zera" do miliardera?
Sprawdź:
Kupuje --> Rośnie = Zarabiam
Kupuje --> Spada = Trace
Sprzedaje --->Rośnie = Trace
Sprzedaje ---> Spada = Zarabiam
Glosy: ShuQi (+1)
A da się w jakiś sposób obliczyć tak aby grać za 100% kwoty jaką się posiada ?
Czy da się tak jakby po 0.01 = XX kasy . 0.02=2xx kasy itd ?
Damianie czy jesteś pewny Daxa i TP na 9790 ? Bo mam z 9790 sell i nie wiem czy sobie zamknąć i z tb obrać kierunek Big Grin

A potem znów sobie dołożę Sell z tego pułapu Big Grin
Patrząc na "od górne" rady żeby nie inwestowac wiecej niz 20% depo, to przy "naśladowaniu" kwota Equity nie powinna byc wieksza niz 20% naszego depo zgadza sie?
Właśnie.. Co się dzieje z tym DAXem
Dax kolejna fala korekty musi być! TP 9580. Srednioterminowo <3

Tapnięte z TapaTalk Sony Xperia Z
No właśnie, żeby jutro nie otworzył się sporo niżej tak jak dzisiaj, chociaż myślę, że dax przed spadkami będzie próbował do 10.000 dobić, tylko kiedy to nastąpi to nie wiem
Atak na szczyt ? :/ dzisiaj odbili się od 9790, wynika że Damian nastawia się na retest.
Dzisiaj dax testował opory i na dobrą sprawę tak jak się otworzył tak się zamknął, dobił do 9812, jutro może zacząć z górki i w górę iść, sądzę, że może chcieć ostatni raz przetestować szczyty i runąć w dół.
(22-09-2014 20:52)Kiljan napisał(a):  Dzisiaj dax testował opory i na dobrą sprawę tak jak się otworzył tak się zamknął, dobił do 9812, jutro może zacząć z górki i w górę iść, sądzę, że może chcieć ostatni raz przetestować szczyty i runąć w dół.

Szczyt 9900 czy ten 10000 ? :> Bo to różnica Big Grin
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: