Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja mam danielhu, napiszę Ci na gg potem
Czy ktoś może się pochwalić zarobkami ? Ja mam $7.47043 (robiłem to jakieś 3 dni)
Ogólnie to nie ma wypłaty, pisałem do supportu, i niemal ich zrugałem ,że potrzebuję hajsu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2015 23:23 przez poca66.)
Mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak mam teraz przelać ten hajsik z PP na swoje konto bankowe? Ich instrukcje są dla mnie niezrozumiałe a nie chce popełnić błędu, gdyz robie to pierwszy raz. Prosze o pomoc panowie
@up przecież tam masz, portfel +powiąż bank i ot cała filozofia Dotarła i moja wypłata po 1 w nocy a już się obawiałem, że coś nie tak, skoro tak długo idzie
OK czyli teraz mam potwierdzić te dwie drobne kwoty, które mi przyślą na ten rachunek bankowy.
Później wystarczy, że kliknę w 'Wypłać środki" i pieniądze dojdą mi na konto (ten rachunek, który wybiore)?
Płatności ponosze tylko malutkie przy przewalutowywaniu i NIC WIĘCEJ?
Dzięki za odp
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2015 12:25 przez Funnybunny.)
Jak pisalem do supa o tym, że coś tam sie nie zgadza to zawsze odpisywali
Jak napisałem , że oszukują i zlicza tylko po 2 wejścia i dałem im dowody to już nie odpisali