Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(10-04-2013 17:19)Damkofr napisał(a): kur... pierwszy raz jakieś normalne pobranie i skasowqli. Pierd... takie coś że wpada mi większe pobranie to je kasujecie. Nie widziałem takiego gowna na innym serwisie.
My tego pobrania nie cofamy.
Sieć je "kasuje" i my również na tym tracimy.
Są to po prostu Fraudy. Adscend bardzo mocno sprawdza pobrania i dlatego też wysyła fraudy nawet po kilku minutach po sprawdzeniu oferty.
Kur... Nie mogę się już powstrzymać - Astro! Dlaczego odpowiadacie na pytania które są Wam wygodne? Na wcześniejsze stronie zadałem konkretne pytanie, oraz chcę dowód na ten fraud. Może okulary zasponsorować?
hej, czy moglby mi ktos pomoc, chce stworzyc na stronce tak by bylo Video i zeby po kliknieciu play wlaczala sie ankieta, jak to wykonac, moze ktos pomoc ?
(10-04-2013 19:19)Mikoszi napisał(a): Ja mam taki błąd na Chromie i Operze, wrzucam cały czas ten sam plik (zawsze było ok), więc wątpię żeby to było po naszej stronie.
(10-04-2013 19:15)rozekrr napisał(a): Kur... Nie mogę się już powstrzymać - Astro! Dlaczego odpowiadacie na pytania które są Wam wygodne? Na wcześniejsze stronie zadałem konkretne pytanie, oraz chcę dowód na ten fraud. Może okulary zasponsorować?
Screen z Adscenda:
Jak widać wszystkie pobrania okazały się fraudami. Konwersja oferty aż 74%, co jest praktycznie nie możliwe w serwisie PPA.
Aby oferta konwertowała pomyślnie użytkownik musiałby wydać na to 69.99$ przez okres 12 miesięcy.
Więc wydaje mi się, że twój klient nie miał ochoty tyle płacić
PS. Oferta została wyłączona przez AdscendMedia. Najwidoczniej reklamodawca strzelił FAILa.
No i super, mam nadzieję że reklamodawcy na drugi raz nie strzelą sobie w stopę takimi durnymi ofertami. Co do więcej wszystko jest ok, dzięki za wyjaśnienie