Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(05-12-2014 12:04)tollak napisał(a): @up Problem już zniknął.
Opłaca się wykupić w 4 grupie recykling, bez filtru? Jakie mogą mi przyjść reklamy max?
Jeśli chodzi o $ to recykling zawsze się opłaca bo za 0,05$ dostajesz dodatkowe reklamy o łącznej wartości minimum 1$. Problem w tym że równie dobrze może to być jedna reklama za 1$ jak i 1000 reklam po 0,001$. Jeśli ktoś ma dużo wolnego czasu to opcja dla niego
Captcha działa już ok, error też się nie pojawia (przynajmniej u mnie)
uzbierałem jakieś 0,8 dolara, miałem ledwo 500BAP,
wyczytałem gdzieś tutaj aby je dozbierać do 2500, ale po kilku godzinach punkty BAP spadły mi o połowę, może ze cztery razy kliknąłem w małe reklamy.... czy to tak ma działać?
pisaliście aby dozbierać do vip - wtedy są lepsze reklamy, ale przez czas zbierania nie wolno klikac w płatne reklamy, tak?
@kowczeg - przeczytales chociaz jeden post na temat tego jak dziala PV? Patrzac na pytania, to mozna dosc bezpiecznie zalozyc ze nie, dlatego nie widze absolutnie zadnego powodu, dla ktorego ktokolwiek mialby marnowac czas, na udzielanie ci odpowiedzi.
Myślę, że wszystko wróciło do normy, o tej godzinie wcześniej przed update zamulało niewyobrażalnie teraz wszystko śmiga płynnie
Dostał już ktoś z Was reklamy z recyklingu?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2014 16:23 przez tollak.)