Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Inwestowanie w opcje binarne? » Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.

Autor Wiadomość
RE: Inwestowanie w opcje binarne?
Sprawdź:
olekn1 to jest rynek i tu nigdy niczego pewnym byc nie można i mogą występować anomalie.. a to że nie było wydarzen ekonomicznych, to nie ma nic do rzeczy, bo nawet wtedy ktoś może nagle zdecydować sie np. sprzedać jeny i kupić dolary i kurs leci nagle. Nie ma strategii 100% a że strategia zwiastuje zysk to tylko 1 sygnał, ale i tak wszystko weryfikuje rynek Wink
Glosy: MaLiN (+1)
Co do przewidywań na rynku posłużę się cytatem z książki w transie inwestowania (recenzja: http://comparic.pl/w-transie-inwestowani...traderom/)

Historia jest taka. Świetny analityk z ogromną wiedzą, doskonale potrafiący używać cały wachlarz technik niestety nie potrafi sobie poradzić na rynku na własną rękę. Dostaje pracę jako analityk techniczny w dużym domu maklerskim w Chicago. Pewnego razu będący przed emeryturą prezes zarządu firmy, trader z 40-letnim doświadczeniem, ale nie mający pojęcia o analizie technicznej prosi naszego bohatera o wytłumaczenie zagadnienia. Analityk stosuje metodą „point and line” wyznaczającą dokładnie poziomy wsparcia i oporu. Pokazuje on prezesowi najbliższy poziom wsparcia i mówi, że rynek spadnie do tego poziomu i zawróci. I tutaj posłużę się już cytatem:

„Kiedy w końcu tam dotarł (rynek – przypisek M.W.), prezes spojrzał na analityka i powiedział: „To tutaj rynek ma się zatrzymać i rosnąć, prawda?” Analityk odpowiedział: „Oczywiście! To dołek dnia”. „Bzdura!” odparł prezes. „Popatrz”. Podniósł słuchawkę, poprosił z jednym z maklerów obsługujących rynek soi i powiedział: „Sprzedaj dwa miliony buszli soi”. Po trzydziestu sekundach od złożenia zlecenia ceny na rynku soi spadły o dziesięć centów na buszlu. Prezes odwrócił się, spojrzał na przerażoną twarz analityka i spokojnie zapytał: „Gdzie według ciebie miał się zatrzymać rynek? Jeżeli mogłem to zrobić ja, to może każdy.””
Glosy: malpa2 (+1)
Jakie znacie firmy do opcji binarnych, gdzie można mieć otwarty rachunek w złotówkach? Oprócz TopOption oczywiście bo to wiem. Podoba mi się 24option, ale konto w dolarach trzeba mieć więc wpłata dolarami to dodatkowe koszty przelewu, no i bank policzy je po zawyżonym kursie bo nie mam konta walutowego ;/
eXbino ma w PLN.
Pierwsze co na myśl mi przychodzi to Topoption, BDSwiss lub Exbino Smile
Exbino za bardzo nie znam, dobre opinie mają?

A bdswiss? Tam przecież tylko USD albo Euro, i jeszcze za wyplatę się płaci 25usd więc dzięki ale nie beka
24option kroi 30 za przelew bankowy, ale policz sobie wyzsze kwoty nawet przez skrilla puszczone tez Ci podjada pod takie kwoty
Jak ktoś się chce poważnie zajmować OB to radzę PLN Wink

Będziecie mieć kiedyś dobry rok, tysiące transakcji (bo tyle się robi grając te kilkanaście razy dziennie) i żeby to rozliczyć będziecie tydzień siedzieli i pluli sobie w brodę Wink
Bo przypominam:

każdy dzień zysków/strat w obcej walucie trzeba rozliczyć osobno na podstawie średniego kursu danej waluty w NBP.
@malpa przecież już o tym było.

Możesz mieć konto złotówkowe i wypłacać za free. Tylko jak wpłacisz 400 zł, to nim wypłacisz musisz to obrócić, czyli jak dobrze rozuiem wypłaty masz za free jak saldo będzie wynosić 800 zł.
http://zarabiam.com/Temat-BDSwiss-89394?...#pid974438

Ja mam zamiar z Topoption przenieść się na Exbino lub BDSwiss.

A opinii o exbino jest masa w internecie więc z pewnością znajdziesz, w dziale opcji tego forum.
Co to opinii to na każdego brokera będą osoby chwalące jak i przeciw.
Tyle że PLN ma mało konkretnych firm.. tylko topoption i exbino z tego co piszecie.

edit: No jeśli bdswiss pozwala mieć konto złotówkowe no to fajnie. Jednak do mojej strategii ten broker nie pasuje bo mają np. parę eur/usd ustawioną na wygaśnięcia co 10 min a ja potrzebuje żeby było co 5 min.
Odpowiedz