Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI] neobux.com
Sprawdź:
(13-08-2013 15:12)Mafesto napisał(a):  Jak jest dostępnych 2 czy nawet 20 to nie ma co klikać, jak jest kilka tysięcy to normalnie wejdziesz i będziesz musiał zaznaczać odpowiedzi Smile

dzięki za odpowiedź Smile
Pytanie ode mnie opłaca się włączyć AutoPay albo AutoRenew na poleconych czy ręcznie ich przedłużac ?
Wczoraj mój znajomy zarejestrował się na neobux. Nie rejestrował się co prawda z mojego reflinka, ale przy rejestracji w okienku "Referrer" wpisał mój nick. Zarówno wczoraj jak i dziś zaliczył wszystkie kliknięcia, a mimo to nadal nie widzę go jako swojego referala. Czy coś zrobił źle, czy może dopiero po jakimś czasie sie pojawi?
Witam ponownie! Teraz nie wiem czy oplaca mi sie kupywać starterow bo niektorzy twierdza że nie zaliczają zadań. Czy to prawda? Z gory dzieki!
Jak z wypłatami? Szybciej na Paypal czy Payze?
coraz to lepsze pytania tu sąJerk2
(13-08-2013 17:24)krzys123106 napisał(a):  Witam ponownie! Teraz nie wiem czy oplaca mi sie kupywać starterow bo niektorzy twierdza że nie zaliczają zadań. Czy to prawda? Z gory dzieki!

Jak szkoda Ci kasy na starter to zamów sobie darmowy z playa. Można zamówić do 3 starterów na jeden adres, przesyłka gratis.
1.Opłaca się kupić startery - zalicza
2.PayPal - 2sec na koncie
(13-08-2013 17:48)Yogii napisał(a):  coraz to lepsze pytania tu sąJerk2

o lol... w imieniu wszystkich nowych przepraszam, że nie jesteśmy od pierwszego dnia (naszej przygody z buxami) przepełnieni wszechwiedzą na ich temat...

pzdr
oplaca sie wynajmowac refferali ?
podobno nie zwracaja sie
Odpowiedz