Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna » www.leadnow.pl - Oficjalny wątek

Autor Wiadomość
RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna
Sprawdź:
(06-04-2017 09:49):-) napisał(a):  Bo icash, leadnow oraz fastlead należą do tego samego zespołu, i niech nie wypierają się że tak nie jest, bo tak jest i widać to gołym okiem, mój dane które znał tylko leadnow, nagle zna fastlead oraz icash.. śmieszne.

Dokładnie ta sama sytuacja u mnie ;-)
Leadnow, prosze o zajecie się delikwentem, którego link otrzymaliście w pw.
Podobno było już to zglaszane przez innych użytkowników, a nadal strona sobie wesoło wisi i promuje darmowe usługi...
@szykiryki

Owszem, zgłoszenie do nas dotarło i natychmiast zajęliśmy się tą sprawą. Nie mamy możliwości usunięcia strony/stron partnerów, ale nasz widget na niej został już zablokowany. Usera poinformowaliśmy o sytuacji i nakazaliśmy niezwłocznie zaprzestać tego typu działań.
Glosy: szykiryki (+2)
@szykiryki

Nasi programiści popracowali nad tym i obecnie na stronie nie ma już nawet śladu po naszej bramce płatności.
Glosy: szykiryki (+2)
Leadnow, duzy plus dla Was za reakcję! Brawo Wy Smile
Glosy: LeadNow (+1)
Śmieszne jest wypieranie się że LeadNow, iCash i FastLead to osobne serwisy.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna
Nie wiem jak w FastLead, ale na LeadNow nie ma już pustych subow. Brak stawki 6 PLN. Tylko odnowienia. Rozumiem, ze linki automatycznie się zmieniły na stawkę 3pln z odnowieniami?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
I dlaczego nie mogę zmienić odnowień na te co środę? Nic się nie dzieje gdy klikam ,,zapisz''.
mahuzz, na Fastlead nadal jest stawka 6 zł za zapis, ale mozliwe, ze tez do czasu tylko...
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna
Pewnie tak Smile

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz