Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(29-08-2014 15:51)kaczorek912 napisał(a): Jak zrobić, żeby po zakupie z jednego gifa , móc dokonać następnego zakupu? Można założyć inne konto na innego maila?
Dzisiaj przyszła do mnie pierwsza paczka, z zegarkiem, więc w przyszłym tygodniu powinny przyjść pozostałe trzy. Mam nadzieję na szybki powrót PayPala, z przyjemnością zakupię coś jeszcze. A może znacie jakieś alternatywy dla PP, jakieś wirtualne karty, czy coś w tym stylu?
(29-08-2014 19:32)koko5329 napisał(a): Dzisiaj przyszła do mnie pierwsza paczka, z zegarkiem, więc w przyszłym tygodniu powinny przyjść pozostałe trzy. Mam nadzieję na szybki powrót PayPala, z przyjemnością zakupię coś jeszcze. A może znacie jakieś alternatywy dla PP, jakieś wirtualne karty, czy coś w tym stylu?
Na stronie Wish w śledzeniu przesyłki wszystko ładnie miałeś aktualizowane?
(29-08-2014 20:18)majeros napisał(a): Macie coś z darmową dostawą?Bo nie mam jak zapłacić za przesyłkę Bo nie można płacić PP.Może jakiś laserek bym zamówił