Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jeżeli proponujecie jakieś nietypowe programy jak "fake skype" to piszcie też co miały by oferować, czy tam jak wyglądać. Może jestem nie obeznany, ale fejk-skype nic mi nie mówi.
Fejk-skype to głównie do czatów by posłużył, bo dużo ludzi napalonych siedzi i chcą na skype pogadać
A co ma oferować? Zdjęcia jakieś, przekierowanie do jakiegoś profilu na sex-kamerce albo tzw. NIC
daj znać jeśli uda Ci się wypromować instalki skype i jeszcze na tym zarobić na smsach. Znajdę dla Ciebie robotę;p
Hehe, to Ty chyba nie wiesz jak to się odbywa XD
Jak wejdzie się pod nickiem "MOKRA_DZIUNIA19" na erotyczny czat to zaraz ma się 20 okienek PRIV'A
Każdy praktycznie chce skype, a myślę, że jak pogadasz z nimi chwilę, 'nawilżysz' ich to fake-skype mogłoby przejść
Oczywiście ja na tym zarabiać nie będę bo będę mieć inne programy
Pobierz pliki, ale nie zwykłe, przyjazne do gier. Taka jak by strona z grami do pobrania. I gdzieś po prawej stronie pisało: Polecane gry do pobrania: i coś w tym stylu..
Do zwiększenia wiarygodności podstrona z opiniami i button z hyperlinkiem do niej.
Mam nadzieje, że chyba Dawid zrozumiał o co chodzi