Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Lipa się zrobiła ? W końcu wszystko idzie w dobrym kierunku bo to co się działo to była przesada i taki serwis nie ma szans na przetrwanie jeśli nic by nie zmienili teraz.
(22-12-2012 18:34)KosikSquad napisał(a): Lipa się zrobiła ? W końcu wszystko idzie w dobrym kierunku bo to co się działo to była przesada i taki serwis nie ma szans na przetrwanie jeśli nic by nie zmienili teraz.
(22-12-2012 22:28)yolowro napisał(a): u konkurencji zarabiam okolo 200 euro miesiecznie bez wiekszego wysilku wiec spoko - nie musisz mi mowic co mam robic.
U jakiej konkurencji?
A tak poza tym to warto się rejestrować tu? Czy jest jednak za mało akcji?
(22-12-2012 22:28)yolowro napisał(a): u konkurencji zarabiam okolo 200 euro miesiecznie bez wiekszego wysilku wiec spoko - nie musisz mi mowic co mam robic.
Pomożesz za rejestrację z refa? bo nie odpisałeś na PW
(22-12-2012 21:51)AbC1995 napisał(a): Czemu lipa?
Nie pasujecie? Idźcie sobie do konkurencji gdzie w ciągu dnia zarobicie 5zł.
A tutaj nadal można zarobić dużo więcej