Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dobra, sterowniki już są, włączyłem instalowanie, zainstalował się mi na komputerze "Start BlueStacks" i jak go włączam to jest znów to samo, jakieś "Run time download" i tak nawet przez 30 minut, co zrobić żeby instalacja czy co to jest do końca?
Pobrałeś pewnie taki instalator, który pobiera pliki z ich serwera. Opcją jest też to, że możesz pobrać z internetu całą instalkę (waży coś około 100 mb).
Ej, orientuje się ktoś czemu nie mogę pobrać aplikacji z whaff? po naciśnięciu buttonu download ładuje się www i wyskakuje błąd że nie mam uprawień do otwierania tej strony... Zalogowałem się w Google Play przez przeglądarkę, ale to nic nie zmieniło... chciałem nawet zainstalować Google Play jako apk, jednak po instalacji i komunikacie iż zakończyła się pomyślnie ukazuje mi się okienko że muszę zalogować się do konta google, a potem aplikacja jakby się zamyka i nie mam jej w My Apps...
Pomocy
Ja mam problem taki, że poprostu nie mam folderu android w program data,ani w program files, więc nie mam jak się dostać do tych plików...mam wyłączoną opcje ukrytych folderów. Mam jakąś instalkę najnowszą z tymi plikami, ale nie mogę jej zainstalować, ponieważ przy wlączeniu wyskakuje mi informacja, że dana aplikacja już jest zainstalowana (mimo ze odinstalowałem aplikację bluestacks)....Na komputerze jest pełno plików bluestacks'a .
Wie ktoś jak temu zaradzić ? albo poprostu czy da rade pobrać cały ten folder android żeby go poprostu wkleić ?