Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Temat Nieaktualny

Autor Wiadomość
RE: WHAFF - Zarabianie na androidzie
Sprawdź:
Sterowniki do karty graficznej.

W SIECI JEST CAŁKOWICIE ZROOTOWANA NAJNOWSZA WERSJA BLUESTACKA. :-)
Glosy: Filipus (+1)
Ja 50 apek teraz musiałem sciągnąć zeby wypłacić 5$ Big Grin
Otóż iż nie znam się na komputerach napiszę do Was...

Posiadam zainstalowane :

RADEON 9550
RADEON 9550 Secondary

Mógłby ktoś dać linka do sterowników najnowszych?
(Boje się sam szukać żebym kompa nie zepsuł bo nie mam ochoty na formata. Big Grin)
Dobra, sterowniki już są, włączyłem instalowanie, zainstalował się mi na komputerze "Start BlueStacks" i jak go włączam to jest znów to samo, jakieś "Run time download" i tak nawet przez 30 minut, co zrobić żeby instalacja czy co to jest do końca?
Pobrałeś pewnie taki instalator, który pobiera pliki z ich serwera. Opcją jest też to, że możesz pobrać z internetu całą instalkę (waży coś około 100 mb).
instalator ktory pobiera pliki z serwera w Program data sam sciąga ten instalator 103 mb i można se go skopiować

TwojaMama, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
a ja przy instalacij mam taki błąd http://scr.hu/0rzt/eyzt0
Ej, orientuje się ktoś czemu nie mogę pobrać aplikacji z whaff? po naciśnięciu buttonu download ładuje się www i wyskakuje błąd że nie mam uprawień do otwierania tej strony... Zalogowałem się w Google Play przez przeglądarkę, ale to nic nie zmieniło... chciałem nawet zainstalować Google Play jako apk, jednak po instalacji i komunikacie iż zakończyła się pomyślnie ukazuje mi się okienko że muszę zalogować się do konta google, a potem aplikacja jakby się zamyka i nie mam jej w My Apps...
Pomocy
Ja mam problem taki, że poprostu nie mam folderu android w program data,ani w program files, więc nie mam jak się dostać do tych plików...mam wyłączoną opcje ukrytych folderów. Mam jakąś instalkę najnowszą z tymi plikami, ale nie mogę jej zainstalować, ponieważ przy wlączeniu wyskakuje mi informacja, że dana aplikacja już jest zainstalowana (mimo ze odinstalowałem aplikację bluestacks)....Na komputerze jest pełno plików bluestacks'a .

Wie ktoś jak temu zaradzić ? albo poprostu czy da rade pobrać cały ten folder android żeby go poprostu wkleić ?
Szkoda tylko, że w Whaff nie ma już wystarczającej ilości apek do osiągnięcia minimum, nawet przy pomocy vpn.
Wątek zamknięty