Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[PŁACI] 24bux.com [archiwum] stare

Autor Wiadomość

Sprawdź:
ja bym na cuda już w tym momencie nie liczył

ja też, na szczęscie tylko w 5 refków tam zaiwestowałam, a wygląda na to że firma się zwinęła

Oficjalnie nic się nie stało, muszą tylko zweryfikować konta... ale dlaczego od razu strona nie działa?

Ja napisałem do AP, żeby zwrócili mi kase, którą władowałem w drugą paczke 35 refków wczoraj :-> Ciekawe czyzwrócą

lol.. wiedzialem ze tak bedzie, dlatego na ta firme sie nie nastawiam...
jesli to tylko problemy z ap, to dlaczego i forum zablokowane? przeciez zeby forum dzialo nie potrzebne jest konto ap...
zal.pl

rafki napisał(a):lol.. wiedzialem ze tak bedzie, dlatego na ta firme sie nie nastawiam...
jesli to tylko problemy z ap, to dlaczego i forum zablokowane? przeciez zeby forum dzialo nie potrzebne jest konto ap...
zal.pl

Pomyśl logicznie po co mieli by zostawiać forum ? Żeby ludzie im spamili na forum !? Na 100%
by ciągle coś pisali i tylko robotę by mieli z odpowiadaniem każdemu... A tak to wyłączyli całość i czekają na odblokowanie ;-) Chyba na odblokowanie bo jeśli to już koniec tej firmy to kolejna kasa w błoto poszła :evil: Ale jestem pełen nadziei że powrócą lada dzień :-D

u mnie tak samo kasa poszła w błoto kurde mam jakiegoś pecha bo co zainwestuje to firma się zmyje

Terminator a skad wiesz ze mam bana na 07bux.net ??

Ja też wtopiłem 60$ :cry: :cry: Szczególnie że jestem początkującym :!:

Ja tez wtopiłem 35$;/ Moja jedyna kasa na Ap poszła sie jeb.. na kolejne 355 będę musiał czekać pewnie 2 miechy;/ Oby firma powróciła i bym odzyskał te 35% mam taka nadzieje. Oby admin był utrzciwą osoba.
Odpowiedz