Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Last Man Standing - Ewhoring

Autor Wiadomość
RE: Last Man Standing - Ewhoring
Sprawdź:
Ja również proszę o odpowiedź na PW Wink
Glosy: michalina96 (+1)
Wiele się przez ten czas zmieniło, naprawdę wiele!! Smile

Pomysły, propozycje co dalej umieszczać w dzienniku? Śmiało dajcie znać LolLolLol
Glosy: michalina96 (+1), arthas1989 (+1)
(26-11-2021 22:54)ShuQi napisał(a):  Pomysły, propozycje co dalej umieszczać w dzienniku? Śmiało dajcie znać LolLolLol

Chętnie zobaczyłbym więcej rad dla początkujących Cool
(26-11-2021 22:54)ShuQi napisał(a):  @[arthas1989]
Również odpisałem! Smile

Tak wróciłem do pierwszego postu i patrzę patrzę... Prowadzę ten dziennik już ponad SIEDIEM ZIELONYCH MIESIĘCY!!

Wiele się przez ten czas zmieniło, naprawdę wiele!! Smile

Pomysły, propozycje co dalej umieszczać w dzienniku? Śmiało dajcie znać LolLolLol

Może jakaś Analiza błędów młodych adeptów e-whoringu?
(27-11-2021 17:40)njr napisał(a):  Może jakaś Analiza błędów młodych adeptów e-whoringu?
Kupowanie w ciemno mentoringów za 3.000pln od osób, które kupują recenzje/dają rabaty na ów "mentoring".
Co się stało, że zbanowany? at
Pewno za sprzedawanie nie swojego softu
(28-11-2021 15:06)rAzEET napisał(a):  Co się stało, że zbanowany? at

Pewnie oszukiwal ludzi stąd jego zarobki

pkulma301, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2020.
Panowie pisałem, że to fake.
Rozmawiałem z tym osobnikiem, który próbował wcisnąć mi "mentoring' za 3k pln gdy napisałem ze mam sporo gotówki.
Gdy napisałem z innego konta zaproponował 1500zł.
Za trzecim razem znowu 3k i stałe 25% od dochodów xD

Na zarzuty że niby nie prowadzi otwarcie mentoringu napisał, że to nie jego wina ze ludzie piszą do niego na discord skoro OFICJALNIE w temacie nic o mentoringu nie pisał Big Grin. Rozumiecie? Taka krypto reklama/szeptanka z kont które kupił lub utworzył parę lat temu - dziwnym trafem wszystkie bez avatarów i nieaktywne od co najmniej 3 lat.

Niestety żyjemy w dobie scamerów którzy zarabiają na dziennikach/mentoringach - parę miesięcy pracy, 10 osób wy**banych na łącznie 20-30k to się opłaca (pomnożyć przez liczbe for oraz nisz).

Co do niszy ewhoringowej działa - to jest pewne. Niestety zarobki z rzędu 2k dziennie wiążą się z oszukiwaniem ludzi na "spotkania" i właśnie "sprzedaż mentoringu". Pełno było takich dzienników na tym i innym forum.

Na powyższe zarzuty twórca tematu nie potrafił odpowiedzieć - mało tego, nie znał odpowiedzi na pytania techniczne zasłaniając się tajemnicą, którą rozwiewa w mentoringu (kwestia opodatkowania ewhore, portfele płatnicze) xD. Oczywiście pytania nie dotyczyły laickich zagadnień, a miały zweryfikować czy rzeczywiście coś o nich wie. Zaczął się śmiać i życzł mi powodzenia gdy powiedziałem że całą rozmowę wyślę adminowi tego forum.

Teraz drogi user ma bana.
Wnioski wyciągnijcie sami.
Glosy: michalina96 (+1), Kirito92 (+1)
@up

Ban nie ma żadnego związku z twoją osobą czy twoją rozmową, a złamaniem polityki działu "sprzedam kupie zamienię" na forum i jest czasowy. Za miesiąc być może kolega udzieli Ci odpowiedzi.

@pula78
yep.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Wątek zamknięty