Panowie pisałem, że to fake.
Rozmawiałem z tym osobnikiem, który próbował wcisnąć mi "mentoring' za 3k pln gdy napisałem ze mam sporo gotówki.
Gdy napisałem z innego konta zaproponował 1500zł.
Za trzecim razem znowu 3k i stałe 25% od dochodów xD
Na zarzuty że niby nie prowadzi otwarcie mentoringu napisał, że to nie jego wina ze ludzie piszą do niego na discord skoro OFICJALNIE w temacie nic o mentoringu nie pisał

. Rozumiecie? Taka krypto reklama/szeptanka z kont które kupił lub utworzył parę lat temu - dziwnym trafem wszystkie bez avatarów i nieaktywne od co najmniej 3 lat.
Niestety żyjemy w dobie scamerów którzy zarabiają na dziennikach/mentoringach - parę miesięcy pracy, 10 osób wy**banych na łącznie 20-30k to się opłaca (pomnożyć przez liczbe for oraz nisz).
Co do niszy ewhoringowej działa - to jest pewne. Niestety zarobki z rzędu 2k dziennie wiążą się z oszukiwaniem ludzi na "spotkania" i właśnie "sprzedaż mentoringu". Pełno było takich dzienników na tym i innym forum.
Na powyższe zarzuty twórca tematu nie potrafił odpowiedzieć - mało tego, nie znał odpowiedzi na pytania techniczne zasłaniając się tajemnicą, którą rozwiewa w mentoringu (kwestia opodatkowania ewhore, portfele płatnicze) xD. Oczywiście pytania nie dotyczyły laickich zagadnień, a miały zweryfikować czy rzeczywiście coś o nich wie. Zaczął się śmiać i życzł mi powodzenia gdy powiedziałem że całą rozmowę wyślę adminowi tego forum.
Teraz drogi user ma bana.
Wnioski wyciągnijcie sami.