11.06.2020
Zlecenia:
Aktualnie wykonuję 1 zlecenie a w zasadzie mam już gotowe bo kiedyś robiłem takie sam program.
Uprawa:
Rzodkiewek zerwałem już 215 sztuk zostało chyba 15 czyli więcej niż liczyłem na początku.
Pory:
Tutaj jeden z większych. Zauważyłem, że pory potrzebują dużo wody.
Papryka:
Już widać ze 4-5 sztuk jak rosną papryki. W tunelu zdecydowanie lepiej rosną papryki które mam, nie wiem czy to jest kwestia ziemi czy wyższej temperatury w tunelu.
Pomidory:
Nawet spoko rosną w ziemi.
Papryki chilli w tunelu:
Zdecydowanie po przesadzeniu do innej ziemi i w tunelu szybciej rosną.
Pak choi:
Najnowszy nabytek już widoczny, rzeczywiście w miarę szybko rośnie.
Pomidory małe czarne i żółte:
Jutro przesadzę je do większych doniczek i dam do tunelu już niech sobie tam rosną.
Sałata:
Sałaty mam 150 sztuk, chyba trochę przesadziłem :O
Słonecznik:
Duże już bydlaki są:
Cukinia:
No i statystyki mniej więcej jak to wygląda, oczywiście nie są dokładne bo to tylko symulacja, ale myślę że w granicach 2500-3200 moja farma jest warta. Jedna osoba w rok tego raczej by nie przejadła więc nawet dobrze wychodzi taka farma, do następnego roku będzie żarełko za grosze + w następnym roku nie muszę kupować tyle doniczek co w tym i zamawiać niektórych nasion bo mi też zostaną. Ogólnie jest to ciekawe zajęcie.
Sprzedaż:
Jutro wysyłam 1 przesyłkę.
Strona+SEO:
Statystyki z pierwszych dni. Kiedyś robiłem i zawsze mi strony na + wychodziły. Więc próbuję jeszcze raz.
Amazon:
Udało mi się odblokować chyba Amazona. ale tym razem inaczej robię bo nie chcę bana dostać znowu. Jeszcze nie dostałem maila czy mi akceptują czy nie więc nie wiem :O
Kryptowaluty:
Ale robiłem rano screena teraz jest trochę mniej.
![[Obrazek: Screenshot-2.png]](https://i.postimg.cc/zbq4yfkv/Screenshot-2.png)