Zawsze zarabiasz, rób jak najwięcej misji i bierz dodatkową energię ze skracacza co 10 minut. Możesz zarabiać wszystkie trzy waluty na raz i potem zamieniać je na satoshi, ale ja proponuję zbierać każdą oddzielnie. Ogólnie to proponuję skupić się teraz na misjach. Jeśli myślisz o rozwijaniu kopalni to możesz inwestować satoshi w HPower w zakładce Boosts. Nie wiem czy jest to opłacalne, ja preferuję jednak same misje.
W tej chwili trzeba się skupić na misjach i tyle. Dzienny bonus też fajna sprawa, ale to aktywność poboczna. Radzę raczej trzymać się z dala od loterii.
Poza tematem, jak wiecie, zarobki z kopania nie są liniowe tylko wyliczane według algorytmu. Jakby były liniowe (im więcej hpower tym większe zarobki 1:1) to stronka by po prostu szybko padła - jako że można kopać pół-pasywnie to zarobki użytkowników by rosły i rosły w bardzo szybkim tempie, a przychód z reklam byłby taki sam, a nawet powoli malał w późniejszej fazie, bo gracze coraz rzadziej musieliby klikać "MINE". Według mnie zrozumiałe, chyba nikt nie chce, żeby stronka była SCAMem. Problem w tym, że jest to niejasno przedstawione. Może coś się zmieni, to zobaczymy.
EDIT: Zrobiłem sobie sygnaturkę CMG!