Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT! » Codziennie Aktualizowana Lista Buxów! NAWET 5$ I WIECEJ DZIENNIE

Autor Wiadomość
RE: Zarabiaj na Buxach Automatycznie BOT!
Sprawdź:
Mam ponad 2 dolary i nic :/ Pewnie będę musiał napisać do supportu
mcraft

Na AdsToro na betaPTCEvolution wywala Inner Error, zmieniłem na PTCEvolution i działa. Sprawdź sam i jak trzeba to podmień w liście Wink
Tak to fakt, byłem przekonany że o tym wspominałem.
Jeśli jeszcze ktoś nie zmienił AdsToro skryptu na PTCEvolution, niech zrobi to teraz. Dzięki Micosh za zwrócenie na to uwagi.

No więc tak zaktualizowałem listę, żeby nie mieszać dodałem je jako kolejne a te które nie działają opisałem na pomarańczowo.
Nowe buxy w pierwszym wpisie oraz poniżej, zapraszam do rejestracji.

Aktualizacja:

Razem mamy już 96 buxów a to jeszcze nie koniec, plus trzeba będzie wziąć pod uwagę że są/będą w śród nich serwisy które nie płacą.
Jak macie inner error sprawdźcie czy macie w update strony uzupełnione pole cookie,jak jest puste ,wejdźcie na buxa gdzie jest lista reklam skopiujcie cookies (w operze prawy przycisk myszy - zbadaj element - Console - gdzie jest >wpisać document.cookie - enter - to co sie wyświetliło skopiować bez '' do update strony w all1tool) korzystam z opery nie wiem jak jest na innych przeglądarkach
Glosy: mcraft (+1)
Jade z koksem. Smile

Kompleksowy Mentoring od A do Z - Zarabianie na YouTube
[Obrazek: Mentoring.png]
Co do odpowiedzi radozlaus polecam skrót klawiszowy CTRL+SHIFT+I, który otwiera Console chyba w każdej przeglądarce Wink

// Edit
mcraft, albo mi się mieni w oczach z rana, albo 85 = 88 Wink
Masz racje ale już jestem w pracy Sad ok 17 to poprawie.
radozlaus Dzięki śliczne za podpowiedź dziś ogarne jak to zrobić na reszcie przeglądarek i dodam do pierwszego wpisu instrukcje
mcraft i jeszcze Green Forest Clix (#70).
Jest dostępna możliwość i próbowałem wypłacić $0.02, ale wyskakuje komunikat, żebym wypłacił co najmniej $2.

[Obrazek: greenforest.png]
(12-09-2017 07:30)Micosh napisał(a):  @[mcraft] i jeszcze Green Forest Clix (#70).
Jest dostępna możliwość i próbowałem wypłacić $0.02, ale wyskakuje komunikat, żebym wypłacił co najmniej $2.

[Obrazek: greenforest.png]

Tak wiem też się na tym zawiodłem.

Zkeciłem kolejne wypłaty
PayPalbux, w3adz oraz kalanij

ads1share cofnął zleconą wypłatę wiec zleciłem raz jeszcze.
ja próbowałem zlecić wypłatę na hdbux, lecz została cofnięta
Wątek zamknięty