Sprawdź:
Takie info na szybko dam tylko
Ostatnio mam lenia jak nigdy i praktycznie nic nie robię. Wczoraj się wziąłem i zarobiłem niecałe 674 zł także spoko

Musze wrócić do regularnej pracy w necie bo lipa sie dzieje ostatnio z moim zapałem

Dodatkowo sprzedałem swój sposób na programy afiliacyjne z kontami bankowymi którego nie chciało mi się testować, sprzedałem za 250 zł a ziomek w pierwszy dzień na 37 uu ma 9 wniosków xD Także idzie na tym moim sposobie ładny hajs wyciągnąć czego teraz jestem pewny a i tak mam zbyt dużego lenia żeby ruszyć XD Głównie nie chce mi się nic przez ból brzucha który mam od kilku/kilkunastu dni z lewej strony brzucha pod żebrami, boli mocno w uj, i nie mam pojęcia dlaczego, drugi raz tak mam i za każdym razem przed tym bólem jadłem hotdoga ze stacji benzynowej... Na YT też nic na razie nie zdziałałem, blog również stoi, 0 chęci do pracy, czasem jakieś chwilowe zapały są co wykorzystuje do zarobienia na szybko jakichś pieniędzy tak jak wczoraj to 674 zł. Jak mam dobry dzień i chce się wziąć to zawsze coś wypadnie i albo muszę gdzieś jechać albo ktoś do mnie wpadnie i na tym się kończy... Kolejny post wkrótce