To już ponad rok prowadzenia dziennika!
Przez ten czas nauczyłem się bardzo dużo. Zanim go rozpocząłem miałem trochę wiedzy ale generalnie nie potrafiłem jej aż tak efektownie wykorzystać. Z czasem zacząłem dostawać tak dużo zleceń, że aż musiałem z nich rezygnować.
Czy teraz wiem dużo? Myślę, że moja wiedza to kropla w ogromnym oceanie. Wreszcie udało mi się domknąć wszystkie tematy zleceń (Ci którzy śledzą dziennik wiedzą, że pracę z klientami kończę chyba od września). Długo to trwało, bo zawsze ktoś ubłaga te ostatnie poprawki, a nie jestem taki, żeby zostawić kogoś z projektem bez pomocy.
Jakie mam dalsze plany?
- Strona do gry o BTC
- Strona z branży medycznej
- Gra android + iOS
Oczywiście pasywnie $ ciągle wpadają z różnych stron

Jednak trzeba ciągle uczyć się i pracować, aby było ich coraz więcej co również przekłada się na szybsze osiągnięcie celu
Sieci neuronowe do gry na giełdzie, opcjach, kasynach itd. na razie odkładam w czasie. Jeszcze trochę wiedzy mi brakuje w tym temacie. Nie mogę powiedzieć, że był to czas stracony. Po tych bilionach zasymulowanych rund mam inne spojrzenie na taką formę zarabiania. Przyszłości nie da się przewidzieć ale tworząc samouczące się algorytmy można znacznie zwiększyć szansę na wygraną. Odnośnie giełdy lub opcji przydałaby się jeszcze analiza tweetów i różnych postów na fb odnośnie krypto, firm czy na co planujemy obstawiać.
Ogólnie jest to temat rzeka. Można w tydzień znaleźć idealną konfigurację, a można spędzić nad tym kilka lat bez efektów. No i potrzebna jest niezła infrastruktura serwerowa. Setek tysięcy tweetów nie przeanalizujecie szybko na zwykłym VPS, a tutaj liczy się każda sekunda.
Dlatego najpierw zajmę się tym co umiem i mam w tym doświadczenie, a temat sieci neuronowych będę rozwijał jedynie w wolnych chwilach