DZIEŃ 0 - 23.11.2016r.
Zaraz, zaraz, jak to dzień 0?! A no 0!

Zasilacz mógłbym już kupić, ale zdecydowałem co innego. Środki z blockchain przeznaczę na różne rzeczy (m.in forum gold

). Na CInstallerze wszystko zostaje. Cel zmieniamy na 100$ na CInstaller. Dlaczego? Ponieważ łatwiej będzie obliczyć procent.

. A tak serio to przerzuciłem się na MAC, kupiłem HR wyświetlenia na seoclark i chce zwiększyć dniówki o 500%. Od teraz będę ze wszystkich sił pchał się w MAC, aż coś w końcu wyjdzie. Nisz jest sporo, ciężej będzie z promocją. Blog założony. Domena .ga kupiona, tylko szukam w miarę dobrego i taniego hostingu, żeby zrobić API domain (co polecicie? Jeśli hosting byłby dobry, mógłbym się przenieść z bloggera, bo mam mało postów).
Podsumowania nie było bo przedwczoraj jak i wczoraj dniówka była na poziomie ~20 centów. A dziś jest lepiej, bo +2$ (0,5$ pc, 1,6$ mac (ale z nisz pc xD (skomplikowane))). Z seoclark skorzystałem z oferty użytkownika rankbuilder
https://www.seoclerk.com/youtube/8204/Gi...then-48-72 . Wziąłem wszystko na 1 niszę, na mniejsze nisze podziele na 2-5 filmików. Łącznie do seoclark wpłaciłem 5$.
To koniec dzisiejszego podsumowania. Od teraz będę wrzucał podsumowania dopiero jak zarobię +1$. To podsumowanie jest praktycznym przykładem - przedwczoraj 20 centów - nie robię podsumowania, wczoraj 29 centów (20+29=49) - nie robię podsumowania, dzisiaj 2,14$ - robię podsumowanie (0,49$ + 2,14$ = +1$).
CInstaller ~ 38$
CEL: ~38$/~100$ =
~38%