Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cały czas kiepsko z czasem.
Trochę działam na cplead, po-nagrode.
Ostatnio coś też działam ze stronką pod suby. Jestem kompletnym laikiem w temacie. Strona może nie wygląda źle ale przydałby się ktoś ogarnięty jeśli chodzi o pozycjonowanie stron. Jeśli czyta to taka osoba to niech wie, że w zamian za pomoc podepnę swoje konto na Firesub pod refa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2017 16:13 przez Olszi.)
(21-02-2017 22:53)denio napisał(a): Dobre autko. Sam się nad nim zastanawiam ale powiem Ci, że jednak będę raczej patrzał w stronę audi 80. Ma jednak to coś, a również niezawodne
Audi 80 dobra furka tylko auto o dość dużej pojemności. Jako, ze nie mam zadnych znizek to OC by mnie zeżarło z $.
(21-02-2017 23:34)Bazor napisał(a): Poradziłes sobie z pozycjonowaniem czy wysylasz linki gdzie popadnie?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Stronkę prowadzę z kumplem, który to właśnie głównie zajmuje się pozycjonowaniem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2017 17:08 przez Olszi.)