Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Po roku wrocilem z kilkoma linkami do Leadnow, skoro nonstop spamowano, żebym wrocil to OKEY, wracam. Zaczynam testy ale juz na poczatku widać, że coś jest nie tak bo "giną" mi wejscia odwiedzających. Jak bedzie słabo jak kiedyś to przykro mi.
Nie spamowaliśmy Pana nonstop, gdyż ostatni kontakt, jaki z Panem nawiązaliśmy miał miejsce 3 miesiące temu. Po Pańskiej stanowczej prośbie, by więcej nie niepokoić Pana wiadomościami, nie odzywaliśmy się więcej. Ze statystyk widzimy, że przepiął Pan do nas jedynie szczątkowy ruch.
Jeśli chodzi o zliczanie statystyk, to my zliczamy jedynie unikalne wejścia. Pragniemy podkreślić, że każdy program/serwis ma własny system liczenia, stąd możliwe rozbieżności.
@Leadnow
Przepialem tylko kilka linkow dla testu, to wystarczy. Jak bedzie dobra konwersja to przepne kolejne.
Co do kontaktu to niewiem, poblokowalem Was chyba.
Nie spamowaliśmy Pana nonstop, gdyż ostatni kontakt, jaki z Panem nawiązaliśmy miał miejsce 3 miesiące temu. Po Pańskiej stanowczej prośbie, by więcej nie niepokoić Pana wiadomościami, nie odzywaliśmy się więcej. Ze statystyk widzimy, że przepiął Pan do nas jedynie szczątkowy ruch.
W jaki sposób iCash zdobył dane Waszych partnerów? Sprzedaliście bazę? Bo dostawałem ofertę zarejestrowania się u nich, a jedyną stroną która znała połączenie mojego imienia + maila jest Leadnow.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2017 09:27 przez fakefejk.)
Nigdy nikomu nie sprzedaliśmy ani nie podawaliśmy danych naszych partnerów. Baza kontaktów jest dla nas zbyt cenna, byśmy mogli ją oddać/sprzedać komukolwiek, a zwłaszcza innym serwisom. Dbamy o dane osobowe naszych partnerów oraz wszelkie informacje o nich.
Nie wiemy, w jaki sposób inny serwis wszedł w posiadanie Pańskich danych, z całą pewnością nie stało się to za naszą przyczyną.
Bo icash, leadnow oraz fastlead należą do tego samego zespołu, i niech nie wypierają się że tak nie jest, bo tak jest i widać to gołym okiem, mój dane które znał tylko leadnow, nagle zna fastlead oraz icash.. śmieszne.