Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
Obecnie działałem na strategi short-term na M5 jednak to mi nie wystarcza. Niedawno wgrałem strategię RSI premium. I tak sobie obserwuję, dwa wykresy na raz z obiema strategiami.
Dlaczego? Myślę, że pierwsza strategia może wspomóc drugą i odwrotnie. Być może łatwiej w ten sposób będzie określić 'pewniaki'. Tylko trzeba znaleźć dobry punkt wejścia.
Grał ktoś z was wspierając się powyższymi strategiami na razy? Macie jakieś wnioski lub rady? Z chęcią wysłucham
Panie i Panowie o jedno Was proszę - gra na rynkach kapitałowych nie jest łatwa. Skupcie się na jednym rynku. Jeśli my publikujemy analizy indeksów to są one od osób grających od wielu lat na nich, jeśli są to towary to są to zawodowi traderzy którzy są tam kilkanaście lat.
Rynki nie są trudnie, ale nie są też łatwe. Ich specyfikę wyłapuję się nawet kilka cykli (hossa, bessa)
Skupcie się na czymś i to poznajcie dogłębnie - to ma płacić.