Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(20-12-2013 18:41)Kurus92 napisał(a): Zaczynają się te same jaja co z easysub.....Piszą kiedy chcą i jak chcą.
Trudno o to, żeby nie pisali kiedy i chcą i jak chcą
Pamiętam jak ,,szczekałeś" na wszystkich i kazałeś czekać na wypłaty z easysub,jak pies wierzyłeś i czekałeś.....także nie udzielaj się i nie odpowiadaj na moje posty.
Edit: Co,ostrzeżenie mi dadzą i tak się przejadę? (w sumie nie wiem za co) Dziecko drogie,patrz kogo straszysz....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2013 19:10 przez Kurus92.)
(20-12-2013 18:41)Kurus92 napisał(a): Zaczynają się te same jaja co z easysub.....Piszą kiedy chcą i jak chcą.
Trudno o to, żeby nie pisali kiedy i chcą i jak chcą
Pamiętam jak ,,szczekałeś" na wszystkich i kazałeś czekać na wypłaty z easysub,jak pies wierzyłeś i czekałeś.....także nie udzielaj się i nie odpowiadaj na moje posty.
BO CO MI ZROBISZ?! 2
A z tym psem to trochę przyhamuj bo się przejedziesz.
A co do czekania to chyba każdy czekał na wypłaty myśl co piszesz.
btw. no tak, bo spamowanie w temacie w kółko o tym samym było lepsze niż w spokoju czekać na rozwój sytuacji
@Edit
Dziecinka się na pw wyspamić musiała
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2013 19:08 przez BabyBuns.)