Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Źródła leadów przydały by się jak najszybciej .
(09-04-2014 19:09)Instanter.pl napisał(a):  Drogi Panie,

Doskonale Pan sobie zdaje sprawę z sytuacji oraz ze swojej pozycji. Firma Webstar Media sp. z o.o. nie będzie podejmować dalszych rozmów z Pana osobą bezpośrednio.

Webstar Media

Ja również kończę z Panem rozmowę.

To co miałem napisać, napisałem. Wybaczcie, że na forum, ale nie miałem jak z nimi się skontaktować. Ciężki kontakt z Wami jest.
Glosy: yoloswager (+1)
(09-04-2014 17:59)pandapawel napisał(a):  Dzisiaj wpłynęła zaległa wypłata, jeszcze 2 dni i będzie wydawca premium ;dd ktoś z Was już ma? stawki podniesione? dam znać w weekend Big Grin leady są, kasa jest, może będzie i majówka za granicą ;d

[Obrazek: zarobki_inst.jpg]

Ładny zarobek hehe gz
PS: daj stówkeBig Grin

Wydawcy Premium mają jakąś umowę czy coś oprócz tego , że dostają wypłatę co tydzień ? Pytałam już o to ale nikt nie odpowiedział ;>
(09-04-2014 19:37)nesarions napisał(a):  Wydawcy Premium mają jakąś umowę czy coś oprócz tego , że dostają wypłatę co tydzień ? Pytałam już o to ale nikt nie odpowiedział ;>

Nesarions,

Mamy od Ciebie wiaodmość z 6 Kwietnia br. na którą otrzymałeś odpowiedź dzień później. Inna wiadomość nie dotarła, prześlij jeszcze raz z rozmowy rozpoczętej 6 Kwietnia.

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
....INSTANTER.PL-----sorki bo nie mam opcji wyczytac wszytkiego w temacie wyplaty realizujecie codziennie czy co ile????

jabolopivolo, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2013.
(09-04-2014 19:50)jabolopivolo napisał(a):  ....INSTANTER.PL-----sorki bo nie mam opcji wyczytac wszytkiego w temacie wyplaty realizujecie codziennie czy co ile????

10 dnia każdego miesiąca!!!!!!!! a dla premium co tydzień...

-------- LUDZIE CZYTAJCIE POSTY A NIE PYTACIE MILION RAZY -------
instanter.pl Subskrybcja SMS
(09-04-2014 19:50)jabolopivolo napisał(a):  ....INSTANTER.PL-----sorki bo nie mam opcji wyczytac wszytkiego w temacie wyplaty realizujecie codziennie czy co ile????

Wypłaty realizowane są do 10 dnia każdego miesiąca, czyli za kwiecień dostaniesz wypłatę do 10 maja Smile

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
a mi odpiszecie ? pisałem wczoraj po poludniu do was na adres e-mail
(09-04-2014 19:56)Pawel1178 napisał(a):  a mi odpiszecie ? pisałem wczoraj po poludniu do was na adres e-mail

Nie doczekasz się.. w dzień mają dużo pracy więc nie odpiszą a wieczorem to już fajrant... więc kontakt do dupy jest. Też czekam na odpowiedź i wątpię, że się doczekam Smile
Instanter, moja wypłata nadal jest oczekująca mimo, że została zlecona jeszcze 24 marca czyli wtedy, kiedy wypłaty były regularne. Co więcej osoby które wypłaciły 28-29 marca wypłatę już dostały. Czy jak dobry serwis zlecicie moją wypłatę nie na końcu miesiąca lecz teraz, ze względu na to, że została zlecona jeszcze w marcu?

Dodatkowo moglibyście informować swoich użytkowników, że źle wypełnili dane konta, a nie siedzicie jak mysz pod miotłą w nadziei, że zapomni o hajsie Tongue
Odpowiedz