Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI] neobux.com
Sprawdź:
Ja nic takiego nie miałem 0.o
Do wypłaty nie trzeba mieć zweryfikowane konto pp, ale do wpłaty juz tak.
acha oki to musze konto zweryfikowac pewnie przez dodanie konta bankowego dzieki za rade zobaczymy czy pomoze
wyskakuje wam cos takiego jak wpiszecie PIN? Wystąpił błąd komunikacji - spróbuj za chwilę.
bywa... mi tez..... osobiscie odczekuje kilka dni i laduje oferte z tego samego startera lub z nowego robie
a sytuacje ze przychodzi zły pin?Angry
chyba zmienily sie jakies zasady, bo pisze ze za duzo razy uzyto blednego pinu itp, dziwne to bo przepisuje pin z telefonu i pisze ze zly, dziwna sytuacja bo nowka numer, a pozniej przy kolejnych ofertach blad i blad, wzielem 2 nowy numer to samo, ani rusz, jak wczesniej na 2 nr narobilem z 40 ofert, tak teraz na 2 nowe 0 ofert ;/
numer wpisywany zbyt czesto, eh bez jaj, widze ze po ofertach znaczy sie po zarabianiu, 2 nowe numery i nawet ani jednej ofery nie mozna zrobic
@up
A startery jakiej sieci?

Ratchet, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
startery nie maja nic tu do rzeczy.

mozliwe rozwiazania:
-wystarczy zalogowac sie z innej przegladarki ( tu uwzgledniam juz czyszczenie etc, wiec pomijam ten fakt na świeżej przegladarce),
-bledy wynikaja z godziny w jakiej wykonujemy oferty ( wystarczy wyczyscic historie - stats.matomy etc i sprobowac pozniej)
-najlepsze rozwiazanie jak dla mnie ze stalym laczem, to zalogowanie sie na internecie mobilnym z plusa , zawsze mi pomaga.
Odpowiedz