Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cytat:Faktem jest, że dzisiejsze opóźnienie dotyczy jedynie subskrypcji hdplayer. Poinformuje jak uda się ustalić jakieś szczegóły - z naszej strony system działa poprawnie.
No chyba nie. Zawsze o tej porze mam na downloaded 15-20 a dzisiaj mam 0.
Człowieku, czytać nie potrafisz co wyżej napisano? To nie jest wina eforsy i tu się zgadzam, bo nie maja na to wpływu, więc po jaką cholerę pisać nonstop to samo? Idź się mame czy tate wyżalić...
Co do mojego przypadku, no to bardzo dziwny przypadek.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2014 15:56 przez Foxenpl.)
Cytat:Faktem jest, że dzisiejsze opóźnienie dotyczy jedynie subskrypcji hdplayer. Poinformuje jak uda się ustalić jakieś szczegóły - z naszej strony system działa poprawnie.
Z subskrypcji/usługi hdplayer korzysta również serwis downloaded oraz wiele innych. W cytowanej treści chodzi właśnie o usługę, a nie serwis hdplayer.pl.
Z subskrypcji/usługi hdplayer korzysta również serwis downloaded oraz wiele innych. W cytowanej treści chodzi właśnie o usługę, a nie serwis hdplayer.pl.
I tu mój błąd, myślałem że chodzi wam o hdplayer.pl, będę cierpliwie czekać, dzięki za odpowiedź.
@Foxenpl: widzisz, można kulturalnie odpowiedzieć.
Człowieku, czytać nie potrafisz co wyżej napisano? To nie jest wina eforsy i tu się zgadzam, bo nie maja na to wpływu, więc po jaką cholerę pisać nonstop to samo? Idź się mame czy tate wyżalić...
Co do mojego przypadku, no to bardzo dziwny przypadek.
Człowieku wiem to ale niepokoi ze jest 0. Jak pisał o hdplayer niewskazywał na inne. Teraz napisał, żepodpięte są pod hdplayera inne programy! Więc milcz.