Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(09-04-2014 16:54)Radi98 napisał(a):  Instanter proszę odpowiedzcie szybko na mojego maila ze stawką i przeniesieniem konta na inny ref

Nie przeniesiesz konta na inny ref Smile
(09-04-2014 17:14)pietreczka napisał(a):  Instaner sygnaturka ustawiona, jak możecie odpiszcie mi na mejla Wink
Co do INSTANTER to jest zarejestrowany we Wrocławiu, a nie w żadnych rajach podatkowych, prawda?

wejdź na GG bo nie odpisujesz na PW Smile a mieliśmy pogadać.
INSTANTER.PL

Może wprowadzicie powiadomienia na telefon jak wpadnie lead ?

I zróbcie aby można było sprawdzić z jakiej dokładnie strony wpadł lead .
(09-04-2014 16:38)Instanter.pl napisał(a):  W związku z zaistniałą sytuacją właściciel platformy Instanter.pl firma Webstar Media sp. z o.o. oświadcza iż włamanie na serwer nie miało miejsca oraz żadne dane osobowe nie zostały skradzione.
Skutecznie blokujemy wszystkie ataki na serwer. Każda próba uzyskania nieautoryzowanego dostępu jest logowana, zapisywana i wyciągane są konsekwencje prawne.

"Art. 287 "kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie (...) danych informatycznych (...) podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5."

W związku ze sprawą dot. szantażu podjęliśmy odpowiednie kroki, osoby odpowiedzialne za działanie zostaną pociągnięte do odpowiedzialności karnej.

"Art. 191 § 1. kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3."

Pozdrawiamy,
Instanter.pl

Tego się spodziewałem.

Czyli tak, włamania nie było jak sam napisałeś, a będą podejmowane odpowiednie kroki. Tłumaczyłem, że te dane są publiczne, wystarczy wpisać odpowiedni link (i nie chodzi mi o sql injection czy podobne) i wyskakują dane. Ktoś zupełnie przez przypadek wszedł w ten link. Poinformowałem o tym waszych użytkowników, dałem propozycje pomocy i naprawy, a w odpowiedzi otrzymuje że temat trafia na drogę sądową. Świetna polityka.

Dodatkowo dowiaduje się, że Wam groziłem i szantażowałem. Przecież to jest niepoważne.

Odpiszcie mi na maila, dogadajmy się i po sprawie.

Człowiek z dobrego serca chce pomóc, a grożą mu sądami.
Glosy: whatdefak (+1), Karczu (+1), SexPistols (+1), gutek126p (+1), yoloswager (+1), smup33 (+1), Liromir (+1)
A ja mam na sprzedaż dwa fanpage 44.8 k o 40k ( oba aktywne ) w niskiej cenie. !

daniel42na dodał notatkę do tego postu 09-04-2014 17:36 ponieważ:

A ja mam już dość kasowania twojego spamu - ban na tydzień.

Była groźba Smile

pablo123, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2012.
Nie ciekawie ;x
dziwna sytuacja
Dzisiaj wpłynęła zaległa wypłata, jeszcze 2 dni i będzie wydawca premium ;dd ktoś z Was już ma? stawki podniesione? dam znać w weekend Big Grin leady są, kasa jest, może będzie i majówka za granicą ;d

[Obrazek: zarobki_inst.jpg]
Glosy: mucios (+1), Liromir (+1)
mega zarobek. gratki Wink
Odpowiedz