Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ogólna dyskusja o PPA

Autor Wiadomość
RE: Ogólna dyskusja o PPA
Sprawdź:
Hmm, u mnie minął ponad tydzień od pierwszych pingowań, a linków do mojej strony nikt nigdzie nie wyszukuje...
pingowanie to dopiero początek i skromny wstep do stworzenia ruchu na stronie Wink
Po pingowaniu strona powinna mieć przynajmniej KILKA linków. A tutaj nic...

No nic, poczeka się kilka miesięcy na "właściwe" katalogi Wink

@EDIT

Hmm, coś się dzieje Smile Liczba UU wskakuje z dnia na dzień na coraz to większy dystans. Dziś, od tygodnia, przekroczy 200 Big Grin
Oby tak dalej.
" pingujesz co 5h średnio nowe wpisy,które jeszcze nie ukazały się w wyszukiwarce google. Potrzebna może byc wtyczka SBstats, która sprawdza indexację. Polecam stronę do pingowania http://pingomatic.com/ . Co do tego ile pingować. Pingujesz do momentu, w którym znajdzie się w wyszukiwarce. Potem przestajesz pingowanie, bo może polecieć spam raport"

mam takie coś:
[Obrazek: 15040470849013454699.jpg]

To mam odświeżać czy czekać?
Czekać masz.

[Obrazek: 27.png]
oprócz all in one seo które wtyczki są potrzebne albo po prostu ułątwiające życie?
Przyda się Most Popular Tags, WordPress.com Stats (świetne statystyki, btw.) i coś z wtyczkami społecznościowymi :]
Jak dodaję wpis chciałbym aby na końcu wpisu byl napis How to Download gdy user kliknie w ten napis przekieruję go do zakładki tam gdzie jest wszystko opisanie

pytanie : Jak to zrobić ?
Wystarczy odnośnik, : <a href="http://ADRES">OPIS</a>
panowie SB stats to inaczej Simple Blog Stats ? Czy to jest innych dodatek ?

wgl wiecie panowie jak sie nazywa dodatek do wordpressa który ukazuje kręcącą sie ziemie i miejsca z których ludzie wchodza na nasza stronkę ? z góry dzieki Smile
Odpowiedz