Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mało coś wpadło Pewnie ludzie kasy nie mają . Liczę że w przyszły poniedziałek się to jakoś odbije bo zebrałem 150 ledów na jednej niszy a z niej z 8-10 odnowień na razie
(10-02-2015 10:12)ostry2ostry napisał(a): Mało coś wpadło Pewnie ludzie kasy nie mają . Liczę że w przyszły poniedziałek się to jakoś odbije bo zebrałem 150 ledów na jednej niszy a z niej z 8-10 odnowień na razie
To jest normalne, bo większość ludzi się wypisuje zaraz po zapisaniu
(10-02-2015 10:12)ostry2ostry napisał(a): Mało coś wpadło Pewnie ludzie kasy nie mają . Liczę że w przyszły poniedziałek się to jakoś odbije bo zebrałem 150 ledów na jednej niszy a z niej z 8-10 odnowień na razie
To jest normalne, bo większość ludzi się wypisuje zaraz po zapisaniu
Mi raczej chodzi o to że jeżeli komuś zostało pobrane wczoraj 16 zł z konta to mało kto będzie miał na następny dzień na kolejnego leda . Chyba że ma abonament.
Bywają u mnie sytuacje że pierwsze odnowienie wpadło po miesiącu dopiero .