Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
tak możesz im naskoczyć, w miesiąc czasu wyprowadzam kase, pusto na kontach firmowych zadłuzenie leci za serwery itp i odzyskasz ZERO, a sadzic sobie sie mozesz bo nikt ci tego nie zabroni :DDDD
EDIT: najlepiej niech admin usunie te wszystkie wpisy nic nie wnoszące...
(11-03-2014 10:04)stary84 napisał(a): tak możesz im naskoczyć, w miesiąc czasu wyprowadzam kase, pusto na kontach firmowych zadłuzenie leci za serwery itp i odzyskasz ZERO, a sadzic sobie sie mozesz bo nikt ci tego nie zabroni :DDDD
Tiaaa... a ja zgłoszę do prokuratury możliwość popełnienia przestępstwa i przywłaszczenia sobie pieniędzy przez Webinvest pod przykrywą zamknięcia spółki która przynosiła zyski w celu wyprowadzania setek tysięcy złotych.
Jak wytłumaczą fakt w prokuraturze że zamknęli firmę która przynosiła zyski i kradzież setek tysięcy złotych ?
Masz racje są bezkarni. Bynajmniej się tak czują jak czytają wypowiedzi takich osób jak ty. bez odbioru.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2014 10:14 przez sialala5.)
(11-03-2014 10:04)stary84 napisał(a): tak możesz im naskoczyć, w miesiąc czasu wyprowadzam kase, pusto na kontach firmowych zadłuzenie leci za serwery itp i odzyskasz ZERO, a sadzic sobie sie mozesz bo nikt ci tego nie zabroni :DDDD
Tiaaa... a ja zgłoszę do prokuratury możliwość popełnienia przestępstwa i przywłaszczenia sobie pieniędzy przez Webinvest pod przykrywą zamknięcia spółki która przynosiła zyski w celu wyprowadzania setek tysięcy złotych.
Jak wytłumaczą fakt w prokuraturze że zamknęli firmę która przynosiła zyski i kradzież setek tysięcy złotych ?
Masz racje są bezkarni. Bynajmniej się tak czują jak czytają wypowiedzi takich osób jak ty. bez odbioru.
to zapytaj się swojej księgowej czy odzyskasz kasę jak nie wypłacą. A to, że zgłosisz prokuraturze itp. to już inna bajka, CHODZI O ODZYSKANIE KASY.
Przeczytałem parę ostatnich stron i stwierdzam, że niezły offtop się zrobił. W temacie płacącej normalnie firmy 2 strony o wyprowadzaniu kasy ze spółek
to zapytaj się swojej księgowej czy odzyskasz kasę jak nie wypłacą.
EOT
Pisałem to już jest inna sprawa czy odzyskam czy nie, ale nie pisz że nic im nie można zrobić bo są bezkarni.
Panowie jestem pod wrażeniem poziomu dyskusji. Po dwóch stronach doszliście do porozumienia i nie skończyło się jakimiś bluzgami jak w 98% polskiego Internetu. szacun Rzadko spotykane
Pamiętajcie, o wysłaniu poprawnie wystawionego rachunku. Są przypadki, że niektórzy wysyłają nam rachunek ponad 2 tygodnie.Są też przypadki i to na tym forum, że poprawnie wystawiony rachunek otrzymujemy od razu i przelew dostajecie w przeciągu 2-3 dni o czym tutaj też wspominacie. Nie mniej jednak, pamiętajcie poprawnie wystawiony i dostarczony rachunek to podstawa. Dziś na przykład jeden z waszych kolegów (łącznie wysłał z 4 maile o wypłatę mimo iż nie minął termin) dostał przypomnienie od nas, że nie wysłał rachunku i dlatego nie dostał wypłaty . Wysłanie rachunku jest po waszej stronie. Widzieliście nowy program FacebookGifts ? Myślicie, że można w nim coś poprawić ?