Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] » W tym temacie umieszczamy ogłoszenia poszukiwania mentora lub ogłoszenia chęci zostania mentorem

Autor Wiadomość
RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora]
Sprawdź:
Szukam mentora podstawy znam i nie jestem kompletnie zielony co dało się zauważyć po moim dzienniku na tym forum Smile
Szukam mentora oferuję % zysków ogolnych.
Osoby poszukujące mentora zapraszam na pw. Oferuje pomoc w tym zakresie.
Poszukuję mentora do współpracy Smile
Szukam mentora w temacie filmów online moje sposoby są delikatnie mówiąc lekko wypalone. Oferuję % zysków. Zapraszam priv
Szukam mentora, oddaje 30% zarobków przez 3 miesiące i rejestracja z refa!

mateusz2045, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Witam, poszukuję mentora, który pomoże rozkręcić własny "biznes". Chciałbym dowiedzieć się od czego zacząć, gdzie to jest najbardziej opłacalne itd.
Jeśli znajdzie się ktoś chętny to niech napisze do mnie na gg(49270558) albo na pw. Wolałbym na GG ponieważ, jestem tam praktycznie cały czas. Smile
Też mogę pomóc, jak coś to pw Smile
Szukam mentora. Jestem staranny i przykładam się do tego co robię, zarobek w internecie traktuje jako dorobek. Nie oczekuję wszystkiego na raz. A chce pomoce przy starcie i w kontynuacji. Dziękuję Smile
Szukam mentora.
Odpowiedz