Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zmiany w wypłatach

Autor Wiadomość
RE: Zmiany w wypłatach
Sprawdź:
(21-01-2014 21:38)Sloniasek napisał(a):  
(21-01-2014 21:28)Kurus92 napisał(a):  
(21-01-2014 21:26)sh4kr napisał(a):  Ja mam mbank zlecilem o 17:40 a Sloniasek duzo pozniej i to on otrzymal hajs pierwszy...

Bo to moderator.Logiczne,że dostanie pierwszy,ma bezpośredni kontakt z Vex'em...

To że mam moderatora nie znaczy że wcześniej dostałem pieniądze, po prostu czekałem na swoją wypłatę i trafiło na moją kolej.

Tak,tak,a świstak siedzi.... Smile

BTW. Jak ktoś trzyma wypłatę to się chwalić,nie mieć gdzieś Smile
Teraz bedą ciągnąć aż do 500 stron spamu, na temat po co PESEL, jak odprowadzić podatek i kiedy dostane kasę. Jerk2

A później forum przeciążone. Big Grin
Dlaczego nie mogę wpisać w ustawieniach swojego imienia ? Każdą literę którą wpiszę odrazu się kasuje resztę uzupełniłem bez problemowo...
Czym się chwalić?! Puścił pewnie jedną wypłatę, i to w dodatku moderatora, i poszedł śpiulkać, co i Wam polecam Smile
Glosy: szamot (+1), filip1019 (+1), Kurus92 (+1), creativeD (+1), tomswi (+1), aero2 (+1), gawciu (+1)
Ciekawy jestem czy starczy mu tym razem na wypłaty,a nie tak jak ostatnio...
Czyli ten rachunek działa na takiej zasadzie że "sprzedaliśmy coś Vexowi a on za to płaci" tak ? Bo tu jestem zielony Big Grin
A mnie to ciekawi czy on w ogole robi te wyplaty , bo jakos nikt oprocz moderatora sie nie chwalil

WERYFIKACJE TELEFONICZNE KONT FACEBOOK GMAIL I INNYCH ZA 50 GROSZY -> http://zarabiam.com/Temat-Weryfikacja-Ko...YCH-116093
Glosy: sh4kr (+1), filip1019 (+1)
Jestem pewien,że serwis po tych przedłużeniach w wypłatach itd straci spokojnie 50% użytkowników.W eforsie jest 10 zł zamiast 4,50 za leada np.Poza tym niedługo wchodzi FireCenter,to już w ogóle będzie po wszystkim.
Glosy: szamot (+1)
Macie po kilka stówek w sygnaturach, a sracie tu od rana. Żałosne. Czekać, nie piszczeć.

@Kurus92 Chyba po Tobie. Sry, ale twoja ostatnia wypowiedź jest bez sensu. Dlaczego? Myślisz, że mi tak chce się latać po serwisach jak pelikan? Nie.

Spokojnie czekajcie.
up też to zauważyłem że ci co mają po parę stówek najwięcej do powodzenia mają
Odpowiedz