Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wasze propozycje

Autor Wiadomość
RE: Wasze propozycje
Sprawdź:
(04-12-2015 12:42)Glexab napisał(a):  
(04-12-2015 12:27)koza09 napisał(a):  Dało by rade dodać do statystyk z którego programu ile mieliśmy UV? Przykładowo dzisiaj mam 500UV i chciał bym zobaczyć z jakiego programu ile zdobyłem UV.

Już jest coś takiego, w statystykach możesz wybrać jeden program albo wszystkie.
Ale mam 2 programy w Landing Pages i nie mogę ich oddzielnie sprawdzić.
wprowadźcie możliwość zmiany treści sms dla płatności SMS MO dla fullplayer, pobierzgo itp. tak jak jest w wygrywa.pl:

[Obrazek: 623ddd24428918d77f23134f391f65b1.png]
czy bedzie jakis program pod gimbaze która konczy teraz zakonczenie roku szkolnego. będą mieli teraz duzo kasy z arcji za zakonczenie roku szkolengo od rodziców warto zrobic jakiś program pod nich. przydałby sie takze diety na odchudzanie takie jak ma firesub
Wszystkie wasze propozycje i sugestie bierzemy pod uwagę. W tym momencie skupiamy się na udoskonalaniu systemu jako całości, nowe programy będą dodawane na bieżąco niedługo po zakończeniu naszych prac. Polecamy skorzystać z naszego Kreatora Landing Pages przy waszej kreatywności z pewnością osiągniecie doskonałe wyniki - gdybyście jednak potrzebowali pomocy z tworzeniem własnych stron docelowych skontaktujcie się z nami - na pewno pomożemy!
Wprowadźcie umowy o dzieło, wielu na to czeka Smile!
Zdajemy sobie z tego sprawę. I pracujemy nad pewnymi rozwiązaniami tej kwestii.
"Ranking" to wejdzie kiedyś? Bo widnieje pusty od wprowadzenia nowego panelu, a to sporo czasu. Ciągle piszecie że nad czymś pracujecie a i tak nie wszystko wchodzi. Coś takiego jak ranking to chyba prosta rzecz Smile
Wbrew pozorom jest to bardziej skomplikowane niż brzmi. Zwłaszcza jeśli chcemy, żeby ranking był w pełni funkcjonalny i kompatybilny z istniejącymi opcjami i wdrażanymi niespodziankami. Wink
dawajcie jakieś kreatywne konkursy do wygrania dla użytkowników zarabiających na eforsie, jakieś xboxy czy smartfony itp.

tylko nie dla tych z 'topki', tylko dla wszystkich co zarobili co najmniej xx w miesiąc itp.
(12-07-2016 20:00)themate0 napisał(a):  dawajcie jakieś kreatywne konkursy do wygrania dla użytkowników zarabiających na eforsie, jakieś xboxy czy smartfony itp.

tylko nie dla tych z 'topki', tylko dla wszystkich co zarobili co najmniej xx w miesiąc itp.

Dają największą stawkę przy czym za jednego leada ty masz dużo $$ a eforsa ma malutko a Tobie mało? Mi pasuje jak jest, niepotrzebne są moim zdaniem konkursu w sieci która oferuje najlepsze stawki + odnowienia.

Człowiekowi ciężko dogodzić. Doceń to co masz Wink

Takie jest moje zdanie. Ludzie z eForsy też muszą się jakoś utrzymać Smile

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
Odpowiedz