Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odp: RE: [CPM] 1-4$ dolara dziennie bez wysiłku! CPMwebsite!
(01-05-2013 13:06)surfer0700 napisał(a): Pamiętajcie że samo nabicie dolarów nic nie da, trzeba to jeszcze wypłacić.
Czekam na dowody od innych użytkowników.
Z tym że najpierw trzeba mieć co wypłacić A tak po za tym ktoś wie jak uruchomić ten program na systemie Debian ?
RE: [CPM] 1-4$ dolara dziennie bez wysiłku! CPMwebsite!
Ten program jest dziwny. Na poczatku w 5min 4000wyswietlen zrobilo na 1 odpalenu. Teraz mam jedno odpalenie i wyswietla mi na czerwono... W ogole mi nie nabija wyswietlen. Bez sensu to jest..
RE: [CPM] 1-4$ dolara dziennie bez wysiłku! CPMwebsite!
(01-05-2013 13:10)mmichal013 napisał(a):
(01-05-2013 13:06)surfer0700 napisał(a): Pamiętajcie że samo nabicie dolarów nic nie da, trzeba to jeszcze wypłacić.
Czekam na dowody od innych użytkowników.
Z tym że najpierw trzeba mieć co wypłacić A tak po za tym ktoś wie jak uruchomić ten program na systemie Debian ?
Wysłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
Logiczne... Tylko że tu każdy się cieszy, że mu 0,20$ nabiło, a wypłaty nie ma
(01-05-2013 13:43)Masakra napisał(a): Ten program jest dziwny. Na poczatku w 5min 4000wyswietlen zrobilo na 1 odpalenu. Teraz mam jedno odpalenie i wyswietla mi na czerwono... W ogole mi nie nabija wyswietlen. Bez sensu to jest..