Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ogólna dyskusja o PPA

Autor Wiadomość
RE: Nikt nie pobiera..
Sprawdź:
U mnie 0.81$ ze stanów... I niestety wszyscy (chyba że ktoś wykupił na nowo) mamy konta bronze Tongue
2k wyświetleń!Trzeba to opić!
[Obrazek: 99325909701664438202.png]
ooo brawo Smile
Przeciez zaindeksowanie nie daje tego ze was znajda w google, strone nalezy wypozycjonowac, zlapac pozycje artykułami, backlinkami, katalogami itp.

Bios, mówiłeś ze wp nie ma wiecej mozliwosci niz blogspot? Bo nie rozumiem Twojego posta dwie strony wczesniej Tongue
u mnie dzisiaj skromnie bo tylko 0,04 Tongue
poleca ktoś jakieś motywy wordpress??
nie da się przerobić motywu z bloggera pod wp?? spodobał mi się jeden , ale nie działa na wp
(01-02-2013 13:28)ciamciaj napisał(a):  Przeciez zaindeksowanie nie daje tego ze was znajda w google
Nikt tego dosłownie nie napisał. Ale mylisz się bo liczba indexowanych podstron ma znaczenie w pozycji strony/bloga w wyszukiwarce.

Miniek, polecam http://smthemes.com/ oraz wpisanie w Google "Free themes wordpress".
Hmm. Dzisiaj wstawie film na YouTube. Ale dzisiaj szczęście już 1$ jest; )
@ciamciaj - ja nic takiego nie mówiłem.

Blog mam na wp. Zrobiłem teraz na innej stronie (.eu) no i czekam. Wczoraj dodałem do gogla..
Chyba u mnie źle to też nie jest Smile.

[Obrazek: statystykif.png]
Odpowiedz